04 / 01 / 2021

Sisarusten viikko 7. – 10.1.2021

Vuonna 2020 startannutta Voiveljien sisarusten viikkoa ja nimipäivää juhlitaan tänäkin vuonna ravintoloissamme!

Lauantaina 9.1. vietetään Velin nimipäivää ja merkkipäivää juhlitaan myös VoiVeljien nimipäivänä. Juhlapäivä käynnisti viime vuonna ravintolaperheessämme upouuden jokavuotisen perinteen: Sisarusten viikon. Teemaviikon tarkoitus on juhlia siskoja ja veljiä – niin biologisia kuin henkisiä.

Äideille, isille ja ystäville kalenterista löytyy jo oma juhlapäivä, romanttista rakkautta puolestaan juhlitaan häämenoin sekä usein vuosipäivää muistamalla. Jostain syystä sisaruksille ei kuitenkaan ole omaa juhlaa, vaikka sisarussuhde on aivan erityinen – teemaviikon myötä VoiVeljet haluaa nostaa maljan näille rakkaille mutta liian vähälle huomiolle jääneille läheisille. Koska meillä perheeksi luetaan myös lähimmät ystävät, juhla kattaa toki myös sielun veljet tai siskon statukseen yltäneet ystävät; onhan ravintolaperhemmekin perustettu neljän voiveljeksen voimin!

Nimipäivämme kunniaksi Voiveljien ravintoloissa on tarjolla herkullisia ja omintakeisia erikoisuuksia kuohuvasta kakkuboksiin. Sisarusten viikolla (to 7.1. – su 10.1.) kannustamme kaikkia juhlimaan omia sisarussuhteitaan vaikkapa illallisen, lounaan, drinkkien tai kakkukahvien merkeissä.

Osallistumalla arvontaan Facebookissa ja/tai Instagramissa voit voittaa 100 € lahjakortin ravintoloihimme! Arvonnan säännöt
.

VoiVeljet-nimipäivätarjoukset to 7. – su 10.1.2021

Tiirikkalassa Talvipullan* ostajalle suodatinkahvi/haudutettu tee veloituksetta
Tiirikkalassa 4 palan kakkuboksi 20€ (kakkupalat valittavissa vapaasti vitriinin valikoimasta)
E. Ekblomissa lasillinen samppanjaa 10 € (7.–9.1.)
Smörissä lasillinen samppanjaa 10 € (7.–9.1.)
Göranissa kahvileivän ostajalle kahvi veloituksetta

*Talvipulla – omatekoisella marsipaanilla päällystetty, itsekeitetyllä mansikkahillolla ja kermavaahdolla täytetty pullaunelma.

« Takaisin