1. Järjestäjä

Voiveljet Oy
Käyntiosoite: Linnankatu 3, 20100 TURKU
Postiosoite: PL 79 24101 SALO
info(at)voiveljet.fi

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat yksityishenkilöt, lukuun ottamatta VoiVeljet Oy:n palveluksessa olevia henkilöitä.

 

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 7.1.2021. Arvonnan osallistumisaika päättyy 10.1.2021.

 

4. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla postaukseen kertomalla ketä haluaa Sisarusten viikolla juhlia ja miksi. Arvontaan voi osallistua @voiveljet instagram- ja Facebook tileillä, sekä kaikkien VoiVeljien ravintoloiden tileillä sekä facebookissa että instagramissa. Osallistujia pyydetään seuraamaan VoiVeljien Instagram-tiliä (@voiveljet) sekä ravintolan tiliä.

Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan sen sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

 

5. Palkinto

Arvonnan voittaja saa 100 euron arvoisen lahjakortin, minkä voi käyttää kaikissa VoiVeljet ravintoloissa: Göran, Panini, Tiirikkala, Smör, E. Ekblom tai Bruukki. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

 

6. Arvonta

Kilpailun voittaja arvotaan 12.1.2021. Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, toinen kilpailija palkitaan uudessa arvonnassa. Voittajan nimi ja Instagram-käyttäjänimi voidaan julkaista järjestäjän internet-sivuilla sekä järjestäjän hallinnoimissa sosiaalisen median kanavissa.

Palkinto lunastetaan henkilökohtaisesti. Kilpailun voittajan luvalla hänestä otetaan myös valokuva.

Mikäli voittoilmoitus palautetaan järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen.

 

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

 

Arvonnan järjestää VoiVeljet Oy. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä kampanjan sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko kampanja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta arvontaan liittyen.