Ajankohtaista

Mikko Pakola Bocuse d´Or Suomen karsinnoissa

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d´Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan.

Lue lisää »

La Costa Bar 2023

VoiVeljet siirtää viime kesän Etelä-Eurooppalaisen terassikonseptin La Costa Barin Kirkkopuiston terassille ja tarjoaa asiakkaille…

Lue lisää »

Tiirikkalan vappukassi 2023

Namm! Vappuna herkutellaan Tiirikkalan oman leipomon, hapanjuureen tehdyllä raparperi-mansikkasimalla ja rinkelimunkeilla!

Lue lisää »

Smörin vappu 2023

Smörissä tarjoillaan vappuaattona 30.4. Signaturemenua sekä Sesonkimenua…

Lue lisää »

Ekblomin vappumenu

Vappuaattoa juhlitaan 30.4. Ekblomissa neljän ruokalajin menun merkeissä…

Lue lisää »

Tiirikkalan vappubrunssi

Tule viettämään riemukas Vappu Tiirikkalan herkkujen äärellä! Tiirikkalan Vappubrunssi sisältää lautasannoksen, sekä juomat ja jälkiruoat…

Lue lisää »

Titanic-brunssi ja illallinen Göranissa

Vuosipäivän muistoksi Ravintola Göranissa nautitaan Titanic-aiheisesta brunssista 15.–16. huhtikuuta…

Lue lisää »

Winebattle Ekblomissa

Ekblomissa kisataan sommelierien kuninkuuslajissa, eli viinin ja ruuan yhdistämisessä torstaina 13.4. klo 18…

Lue lisää »