Mikko Pakola Bocuse d´Or Suomen karsinnoissa
Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d´Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan.
Lue lisää »Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d´Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan.
Lue lisää »VoiVeljet siirtää viime kesän Etelä-Eurooppalaisen terassikonseptin La Costa Barin Kirkkopuiston terassille ja tarjoaa asiakkaille…
Lue lisää »Namm! Vappuna herkutellaan Tiirikkalan oman leipomon, hapanjuureen tehdyllä raparperi-mansikkasimalla ja rinkelimunkeilla!
Lue lisää »Smörissä tarjoillaan vappuaattona 30.4. Signaturemenua sekä Sesonkimenua…
Lue lisää »Vappuaattoa juhlitaan 30.4. Ekblomissa neljän ruokalajin menun merkeissä…
Lue lisää »Tule viettämään riemukas Vappu Tiirikkalan herkkujen äärellä! Tiirikkalan Vappubrunssi sisältää lautasannoksen, sekä juomat ja jälkiruoat…
Lue lisää »Vuosipäivän muistoksi Ravintola Göranissa nautitaan Titanic-aiheisesta brunssista 15.–16. huhtikuuta…
Lue lisää »Ekblomissa kisataan sommelierien kuninkuuslajissa, eli viinin ja ruuan yhdistämisessä torstaina 13.4. klo 18…
Lue lisää »