VoiVeljet Catering Turku | Ensiluokkainen catering Turun seudulla

VoiVeljet Catering: parasta pitopalvelua Turussa

On niin monia tilanteita, joita haluamme juhlistaa hyvällä ruoalla. Siksi ei ole yhdentekevää, mitä tarjolle silloin katetaan. Turun seudulla toimiva VoiVeljet Catering on pitopalvelu, joka suunnittelee ja valmistaa tilaisuuteesi sopivat tarjoilut toiveidesi mukaan – aina intohimolla ja hymy huulilla. Olipa kyseessä intiimi illallinen tai tuhannen hengen megatilaisuus, kaikki tehdään aina samalla tinkimättömällä asenteella. Parhaat raaka-aineet, yksityiskohtia myöten hiotut maut ja ammattitaitoinen otteemme takaavat, että sinun juhlistasi puhutaan pitkään. Cateringin lisäksi voit tilata kauttamme kokin kotiin valmistamaan upean illallisen.

Catering-menuissa maistuvat sesongit ja Turun lähiseudun raaka-aineet

Alla näet esimerkkejä pitopalvelumme valmiista menukokonaisuuksista. Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan (vegaanimenut +5 €). VoiVeljet Catering räätälöi mielellään menut toiveitasi vastaavaksi, ja huomioimme myös erityisruokavaliot ja etukäteen ilmoitetut ruoka-ainerajoitteet. Oman leipomomme jauhopeukalot pyöräyttävät halutessasi tarjolle makeita ja suolaisia herkkuja erilaisiin tilaisuuksiin.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme – suunnitellaan yhdessä tilaisuus, jonka jokainen suupala on elämys.


Tammi/ maaliskuu

Caesarsalaattia ja krutonkeja

Feta-granaattiomena-tabboulehsalaattia kvinoasta

Hunajapaahdettua punajuurta, vuohenjuustoa ja saksanpähkinää

Parmankinkku-perunasalaattia

Vihreää salaattia ja sitrusvinaigretteä

Focacciaa

***

Pala oman leipomon kakkua

 

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan



Tammi/ maaliskuu

Soijamarinoitua kirjolohta, seesamia ja wasabimajoneesia

Maapähkinällä maustettua possua ja retikkaa

Parsakaali-cashewpähkinäsalaattia

Katkarapu-nuudelisalaattia ja makeaa chilikastiketta

Limemarinoitua kaalisalaattia

Vihreää salaattia ja sitrusvinaigretteä

Hedelmiä

***

Kanakookoscurrya, riisiä ja thaibasilikaa

***

Pala oman leipomon kakkua

 

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan



Tammi/ maaliskuu

Soijamarinoitua tofua, seesamia ja wasabimajoneesia

Parsakaali-cashewpähkinäsalaattia

Wakame-nuudelisalaattia ja makeaa chilikastiketta

Limemarinoitua kaalisalaattia

Vihersalaattia ja sitrusvinaigretteä

Maapähkinällä maustettuja shitakesieniä ja retikkaa

Hedelmiä

***

Punaista tofukookoscurrya, riisiä ja thaibasilikaa

***

Pala oman leipomon kakkua

 

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan



Tammi/ maaliskuu

Savukirjolohimoussea saaristolaisleivällä

Naudan paahtopaistia, pikkelöityä karpaloa sekä piparjuurikreemiä

Waldorfin salaattia ja saksanpähkinää

Caesarsalaattia ja krutonkeja

Parmankinkku-perunasalaattia

Vihreää salaattia ja sitrusvinaigretteä

Tomaattisipulisalaattia

Focacciaa ja saaristolaisleipää

***

Pitkään haudutettua härän niskaa, paahdettuja juureksia ja pippurikastiketta

***

Pala oman leipomon kakkua

 

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan



Tammi/ maaliskuu

Caviart- moussea saaristolaisleivällä

Feta- taateli- kvinoasalaattia

Hunajapaahdettua punajuurta, vuohenjuustoa ja saksanpähkinää

Waldorfinsalaattia ja saksanpähkinää

Artisokka- perunasalaattia

Vihersalaattia ja sitrusvinaigretteä

Tomaattisipulisalaattia

Focacciaa ja saaristolaisleipää

***

Gratinoitua kukkakaalia, paistettuja linssejä ja sitruunakastiketta

***

Pala oman leipomon kakkua

 

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan



Tammi/ maaliskuu

Tomaatti-mozzarella bruschettoja

Parmankinkku-perunasalaattia

Vihreää salaattia ja sitrusvinaigretteä

Caesarsalaattia ja krutonkeja

Latva-artisokkaa ja paprikasalamia

Marinoituja oliiveja

Focacciaa

***

Kanaa Saltimbocca, pestoperunaa ja timjamikastiketta

***

Pala oman leipomon kakkua

 

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan

 



Tammi/ maaliskuu

Graavattua lohta ja ruohosipulihapankermaa

Savukirjolohimoussea saaristolaisleivällä

Katkarapuskagenia

Parmankinkku-perunasalaattia

Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä

Naudan paahtopaistia, pikkelöityjä karpaloita ja tryffelikreemiä

Waldorfinsalaattia ja saksanpähkinää

Vihreää salaattia ja sitrusvinaigretteä

Focacciaa, saaristolaisleipää ja vaahdotettua ruskeaa voita

***

Pitkään haudutettua karitsaa, hunajapaahdettuja juureksia ja rosmariinikastiketta

***

Pala oman leipomon kakkua

 

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan

 



Manchego-hunaja-sesam

Kirjolohipastrami-tillimajoneesi

Kukkakaaliflan-tryffeli-caviart

Perunakakku-mätimousse

Savuporo-saaristolaisleipä

Savukirjolohi-saaristolaisleipä

Katkarapuskagen-saaristolaisleipä

Mätimousse-saaristolaisleipä

Tomaattipesto-mozzarellabruschetta

Tomaattipesto-salamibruschetta

Suklaa-kinuskitartaletti

Sitruuna-marenkitartaletti

Macaron

Mantelileivos

Minimilaskutus 20 palaa/laatu

Pitkään cocktailtilaisuuteen suositellaan valittavaksi yleensä noin 4–6 erilaista suolaista ja 1–2 makeaa palaa. Suolaisia cocktailpaloja 2 palaa/laatu/hlö sormisyötäviä paloja 1 pala/laatu/hlö.

Lyhyempään ns. minglaustilaisuuteen (noin 1–1,5 h) suositellaan valittavaksi yleensä noin 3 erilaista cocktailpalaa omien mieltymysten mukaan.



Tarjoiluhenkilökunta kauttamme arkisin 40 €/h/tarjoilija klo 24 asti ja klo 24 jälkeen sekä pyhäpäivinä 58 €/h/tarjoilija. Laskutus toteutuneen mukaan.



Kangaspöytäliinat 2 €/hlö

Kangasservietti 1 €/hlö

Astiat hinta/kpl

Ruokalautanen 0,80 €

Viinilasit 0,70 €

Kuohuviinilasi 0,70 €

Vesilasi 0,70 €

Grogilasi 0,70 €

Cocktail-lasi 0,70 €

Kahvisetti 1,40 €

Aromilasi 0,70 €

Aterimet 0,80 €/pari

Vesikannut 1,50 €

Sokerikko 1,50 €

Kermakko 1,50 €

Kuljetus ja nouto astioille 80 € (10km säteellä Turun keskustasta)



VoiVeljien oman leipomon kakkuvalikoima.

Kakkuvalikoiman, ainesosat ja mahdolliset ruoka-ainerajoitukset näet täällä.



Ruokien toimituksen hinta Turun kaupunkialueella (10 km säteellä):

Ruokien toimitus 50 €

Ruokien toimitus ja esillepano 90 €

Tarjoiluastioiden nouto 50 €

Turun ympäristökunnat sovitaan tapauskohtaisesti.


PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄÄ