Yritys - VoiVeljet

Parhaista raaka-aineista, ilolla ja intohimolla

Turku on Suomen ruokapääkaupunki, ja VoiVeljillä on ilo olla mukana rakentamassa ja kehittämässä sen kulttuuria. Kuusi upeaa ravintolaa ja kaksi tilausravintolaa kaupungin parhailla paikoilla palvelevat turkulaisia arjen kiireissä ja juhlan hetkinä. Meillä ei keittiössä paahdeta otsa rypyssä, mutta hyvään ruokaan suhtaudumme aina sen vaatimalla arvostuksella. Tärkeintä on, että ympärillä on samanhenkisiä ihmisiä, jotka rakastavat ruokaa yhtä paljon kuin me. Se on laadukkaan ruoan ja palvelun edellytys. 

 

We Speak Gay

VoiVeljet on osa We Speak Gay -yhteisöä. Yhteisön arvojen mukaan jokainen ihminen on yhdenvertainen, ja yhteisön toimijat ovat osaltaan luomassa ympäristöä, jossa jokainen voi kokea olevansa arvokas. We Speak Gay -tunnus viestii yrityksen avoimesta ja ennakkoluulottomasta suhtautumisesta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin. We Speak Gay -yhteisön jäsenet ovat sitoutuneet sen periaatteisiin:

  • Kaikkia asiakkaita ja vierailijoita kohdellaan yhdenvertaisesti riippumatta sukupuolesta, rodusta, etnisyydestä, seksuaalisesta suuntautumisesta, kansalaisuudesta, uskonnosta, vammaisuudesta tai iästä.
  • Työyhteisössämme kunnioitetaan ja arvostetaan kaikkia henkilökunnan jäseniä.
  • We Speak Gay -tunnus on näkyvissä sekä verkkosivuillamme että ravintoloissamme.
  • Osallistumme vuosittaiseen We Speak Gay -päivään.
  • Tarjoamme asiakkaillemme tietoa LGBTQ-yhteisöstä ja -tapahtumista.

 

Medialle 

Alla olevat aineistot on tarkoitettu median ja yhteistyökumppanien käyttöön. Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Sini Hallisto
markkinointipäällikkö
040 735 4358
sini.hallisto@voiveljet.fi

Janne Juvonen
toimitusjohtaja
044 327 8383
janne.juvonen@voiveljet.fi

 

Aineistot

Lataa ravintoloiden logot tästä
Lataa VoiVeljet-logo tästä