15 / 02 / 2019

Voillà!-ruokatapahtuma 15.–17.3.

Viime lokakuussa ensimmäisen kerran järjestetty Voillà!-ruokatapahtuma saavutti suuren suosion – ja jatkoa seuraa. Seuraavan Voillàn merkeissä herkutellaan jo viikonloppuna 15.–17. maaliskuuta. Mukana ovat jälleen kaikki kuusi VoiVeljet-ravintolaa, joista jokaiseen on suunniteltu omanlaisensa menu. Vierailevana kokkina Voillà!-viikonlopussa on HKScanin kehityspäällikkö, huippukeittiömestari Sami Rekola. 

Tällä kertaa Voillà!-tapahtumassa leikitellään mm. erilaisilla maailman mauilla. Esimerkiksi ravintola E. Ekblomin listalta löytyy espanjalaisia makuja, ja Tiirikkalan menu ja drinkkilista ovat saaneet vaikutteita korealaisesta keittiöstä. Paninin italialaisella perheillallisella on tarjolla tietenkin klassisia italialaisia lihaherkkuja, kuten vitello, carne cruda ja osso bucco – pizzaa ja salaatteja unohtamatta. Ravintola Göranissa taas nautitaan välimerellisiä herkkuja, avotulella höystettynä.

Voillà!-viikonlopun kunniaksi ravintola Smörissä on luvassa kaksi erikoisiltaa: viiden ruokalajin menun pääosassa on rotunauta eri tavoin. Ravintola Bruukissa vietetään Voillà!-sunnuntai herkullisen streetfoodin kera. Paikalla on myös Dj sekä Pyöräpalvelu Berggren fiksailemassa fillareita. 

Myös VoiVeljien oma leipomo saa valikoimiinsa uutuuksia. Finnbakelsin Joachim Wunsch on vieraanamme ennen Voillà!-tapahtumaa, ja hänen reseptiensä mukaan leivottuja erikoisherkkuja on saatavilla Göranista ja Tiirikkalasta. 

Katso tarkemmat Voillà!-menut täältä ja varaa pöytä. Muista myös käydä seuraamassa Voillàn Facebook-sivuja ja Instagram-profiilia, jonne päivitämme kuulumisia ennen tapahtumaa.

 

Yhteistyössä:

« Takaisin