Valmistujaisviikonloppu 2020
VoiVeljet onnittelee kevään valmistuneita ja koulunsa päättäviä! Juhlitaan myös alkavaa kesälomaa ja tottakai ravintoloiden avausta 1. kesäkuuta. Ravintolat ovat vielä koulujen päätösviikonloppuna suljettuna, mutta ei hätää – keittiömestarimme ovat suunnitelleet upeat tarjoilut Paninista, E. Ekblomista ja Göranista sekä omasta leipomostamme!
PANININ ITALIALAINEN PERHEILLALLINEN
Menu 33 €/ hlö
Antipastot
Mozzarellaa ja tomaattipestoa (L, G, sis. pinjansiemeniä)
Parmankinkkua, melonia ja rucolaa (M, G)
Salami-kapris-perunasalaattia (G)
Oliivia ja tapenadea (M, G (sis. anjovista ja sitruksia)
Foccacia (M)
Väliin
Caesarsalaattia (L, sis. anjovista ja sitruksia)
Pääruokana
Maalaiskananrintaa, tummaa sitruuna-timjamikastiketta ja polentaa (L, G)
Pieni makea
Sitruunamarenkitartaletti (L)
*koko menu tilattavissa myös gluteenittomana
____
TILAUSOHJEET
Tilaukset viimeistään to 28.5. klo 14 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä arvion noutoajasta ja puhelinnumeron mistä tarvittaessa tavoittaa.
Huomioittehan, että menua on myynnissä rajattu määrä. Otamme tilauksia vastaan to 28.5. klo 14 asti tai niin kauan kuin menuja on jäljellä.
NOUTO
Perjantaina 29.5. ravintola Paninista (Linnankatu 3) klo 13-16 välisenä aikana. Kulku ravintolaan vain Linnankadun puoleisen sisäpihan kautta.
E. EKBLOMIN JANNEN KATTILAMENU
Menu 35 €/ hlö
ALKU
Paahdettua varhaiskaalia, kuivattua tomaattia ja parmesaania (L, G)
PÄÄ
Savustettua lohta, parsaa ja sitruuna-kaprismajoneesia (L, G)
JÄLKI
Raparperi-mansikka Pavlova ja vaniljakastiketta (L, G)
____
TILAUSOHJEET
Tilaukset viimeistään to 28.5. klo 14 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä arvion noutoajasta ja puhelinnumeron mistä tarvittaessa tavoittaa. Huomioittehan, että menua on myynnissä rajattu määrä. Otamme tilauksia vastaan to 28.5. klo 14 asti tai niin kauan kuin menuja on jäljellä.
NOUTO
Perjantaina 29.5. ravintola E. Ekblomista klo 15-17 välisenä aikana.
GÖRANIN MERIHENKINEN SALAATTIBUFFET
Menu 25 €/ hlö
Savukirjolohisalaattia ja ruohosipulikreemiä (L, G, sis. sitrusta)
Paahtopaistia, pestoa ja parmesaania (L, G, sis. pinjansiementä)
Tomaatti-mozzarellasalaattia (VL, G)
Parsa-perunasalaattia (M, G, sis. sitrusta)
Hedelmäinen vihersalaattia ja sitrusvinaigrettiä (M, G)
Focacciaa ja saaristolaisleipää (L)
Hernefetalevitettä (L, G)
____
TILAUSOHJEET
Tilaukset viimeistään to 28.5. klo 14 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä arvion noutoajasta ja puhelinnumeron mistä tarvittaessa tavoittaa. Huomioittehan, että menua on myynnissä rajattu määrä. Otamme tilauksia vastaan to 28.5. klo 14 tai niin kauan kuin menuja on jäljellä.
NOUTO
Perjantaina 29.5. ravintola Göranista klo 12-16 välisenä aikana.
VOIVELJET LEIPOMON TARJOILUT VALMISTUJAISIIN
Pienet kakut (4–6 hlö) 28 € / kpl
Mud cake ( L, G, viljaton)
Mansikkabritakakku (L, G)
Porkkana-tuorejuustokakku (L, G)
____
Isot kakut (14-15 hlö) 46–54 €/ kpl
Kakkuihin voit tutustua täällä
____
Voileipäkakut 5,5 €/hlö
Minimitilaus 10 hlö
____
Cocktailpalaboksi (pikkuherkut kahvipöytään)
10 €/ hlö
Porkkanakakku (L, G)
Suklaa-kinuskitartaletti (VL)
Sitruunatartaletti (VL)
Macarons (L, G)
____
Kakkupala-boksi
28 €
Boksi + Anniina Jaalan kukkakimppu yhteensä 44 €
Kuvan kimpusta näet tästä
Boksi sisältää yhden kakkupalan jokaista makua:
Mango-passion (L)
Sacher (L)
Oreo (sis. pähkinää)
Paahdettu valkosuklaa-vadelma (VL, G)
New York cheesecake (L, G)
Mansikka-lime (L)
____
TILAUSOHJEET
EDIT: Kakkuboksien tilausaikaa pidennetty pe 29.5. klo 10 asti.
Tilaukset viimeistään ke 27.5. mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä arvion noutoajasta ja puhelinnumeron mistä tarvittaessa tavoittaa. Huomioittehan, että tuotetta on myynnissä rajattu määrä.
NOUTO
Perjantaina 29.5. ravintola Göranista klo 12-16 tai Paninista klo 13-16 välisenä aikana.