05 / 03 / 2021

Helpotusta terveydenhoitoalan ammattilaisten arkeen

Hiisi Homes yhteistyössä Siskon Siivouksen ja turkulaisen ravintolayrityksen Voiveljien kanssa tarjoaa terveydenhoitoalan ammattilaisille asumisen tilapäiskodissa Turussa veloituksetta sulun ajan 8.-28.3.2021 takeaway-ruokailumahdollisuudella. Tilapäiskodin vuokraaminen mahdollistaa hengähdyshetken hektisestä arjesta omatoimisen karanteenin, levon ja valmiin herkullisen ruoan merkeissä puhtaissa tilapäiskodeissa ja lakanoissa.

Sulku ajoittuu juuri samaan aikaan, kun Hiisi Homes avaa uuden kohteen, Hiisi Homes Turku Harbour, Turun Sataman ja Iso-Heikkilän kaupunginosien kupeeseen Fatabuurinkadulle. Hiisi Homes Turku Harbour -kohteeseen tulee 16 uutta pientä kodinomaista yhden makuuhuoneen huoneistoa vuokrattavaksi täysin kalustettuna ja hyvin varusteltuna. Uuden Hiisi Homes Turku Harbour -kohteen lisäksi Hiisi Homesilla on tilapäiskoteja Fleminginkadulla uudistuneella Linnanfältin asuinalueella Turun Linnan ja Forum Marinumin kupeessa Voiveljien Ravintola Göranin läheisyydessä.

Hiisi Homesin kaupallinen johtaja Markus Veikkolainen kertoo, että ”heti, kun lockdown vahvistui päätimme, että nyt jos koskaan on meidän mahdollisuus kantaa kortemme kekoon. Voimme vaan kuvitella kuinka kovan paineen alla terveydenhoitoalan henkilöstö Turun seudulla on tällä hetkellä taistelussa koronaa vastaan. Tarjoamalla mahdollisuuden tilapäiseen asumiseen herkullisen ruoan kera työpaikan läheisyydessä terveydenhoitoalan ammattilaisilla on mahdollisuus tarvittaessa eristäytyä karanteeninomaisesti tilapäisesti kotiympäristöstään. On aivan mahtavaa, että saimme hienot yhteistyökumppanit Voiveljet ja Siskon Siivouksen mukaan tempaukseen.”

Mukaan tempaukseen saatiin yrittäjävetoiset Voiveljet sekä Siskon Siivous. Hiisi Homesin siisteydestä vastaava kumppani Siskon Siivous vastaa tilapäiskotien siisteydestä ja terveysturvallisuudesta siivoamalla tilapäiskodit aina edellisen asukkaan lähdettyä THL:n asettamien standardien mukaisesti. Voiveljet ja merihenkinen ravintola Göran on ilolla mukana yhteistyössä helpottamalla Hiisi Homesilla asuvien terveydenhoitoalan ammattilaisten arkea tarjoamalla heille take away -lounaan arkisin klo 11-13:30. Göran sijaitsee Aurajoen alajuoksulla, Merikeskus Forum Marinumin vanhassa kruununmakasiinissa, osoitteessa Linnnankatu 72. Siivouksen ja take awayn sisältyessä tilapäiseen asumiseen saavat terveydenhoitoalan ammattilaiset näin myös lyhyen hengähdystauon kodin siivouksesta ja ruoanlaitosta. Asumiseen Hiisi Homesilla sisältyy myös Comfortan liinavaatteet ja pyyhkeet, mikä helpottaa asumista entisestään.

Hiisi Homesin uuden kohteen avaaminen ajoittuu harmillisesti haastavaan ajankohtaan haasteellisen kuluneen 12 kuukauden jälkeen. Hiisi Homesin yrittäjät Veikkolainen, Ari Lapveteläinen sekä Niklas Eriksson kuitenkin uskovat, että loppukeväästä eteenpäin liiketoiminta alkaa hiljalleen normalisoitumaan. Suunnitelmissa on avata uusia kohteita myöhemmin keväällä muun muassa Tampereella.


Kuinka varaan huoneiston ja hyödynnän takeaway-lounaan?

Arvon terveydenhoitoalan ammattilainen. Näillä ohjeilla varaat itsellesi tilapäiskodin. Tilapäiskoteja on varattu rajallinen määrä sekä Fleminginkadulta että Fatabuurinkadulta.

Varauksen kesto voi olla yhdestä yöstä aina kolmeen viikkoon
Veloitukseton asuminen koskee sulkuaikaa eli 8.-28.3.2021 välistä ajankohtaa.

Huoneistossa voi terveydenhoitoalan ammattilaisen lisäksi asua lemmikki
Varaus tehdään sähköpostitse lähettämällä postia osoitteeseen host@hiisihomes.fi

Ilmoitathan sähköpostissa asukkaiden nimet, kopion tai kuvan henkilöllisyystodistuksesta, kotiosoitteen, puhelinnumeron, ajankohdan sekä todistuksen, että olet terveydenhoitoalan ammattilainen (esim. kuva henkilökortista tai palkkanauhasta)

Tiedot voit lähettää turvallisesti turvapostin avulla https://www.hiisihomes.fi/palvelut/turvaposti/

Ohjeet ravintola Göranin takeaway -lounaan lunastamiseen toimitetaan asukkaalle saapumisen yhteydessä.Siskon Siivous Oy – Puhtauden erikoisjoukot
– Suomalaisomisteinen yli 25-vuotias puhtausalan yritys
– Yrityssiivoukset kaikkiin kohteisiin
– Valtakunnallinen toimija
– Yli 1000 työntekijää
– Lisätietoja Terhi Kotkansalo, terhi.kotkansalo@siskonsiivous.fi, puh. 040 515 2219


Voiveljet Oy – Turkulainen laadukas ravintolatoimija
– Kuusi upeaa ravintolaa ja kaksi tilausravintolaa Turun parhailla paikoilla palvelevat turkulaisia arjen kiireissä ja juhlan hetkinä
– Voiveljet on mukana Clean & Safe Turku -toimintamallissa ja sitoudumme noudattamaan vaadittuja toimenpiteitä ja turvallisuuskriteereitä
– Janne Juvonen, toimitusjohtaja, 044 327 8383, janne.juvonen@voiveljet.fi


Hiisi Experience Group Oy – Hiisi Homes, Koteja tilapäistarpeeseen
– Kasvava perheomisteinen kalustettujen asuntojen toimija vuodesta 2018
– Hiisi Homes brändin alla lähes 200 tilapäiskotia vuokrattavissa tilapäisiin tarpeisiin ympäri Etelä-Suomea
– Lisätietoja: Markus Veikkolainen, markus@hiisihomes.fi, puh. 040 670 8556

« Takaisin