Voiveljien vappu 2021 - VoiVeljet
21 / 04 / 2021

Voiveljien vappu 2021

Vappua voi tänä vuonna juhlia joko etänä omalla porukalla tai voit saapua turvallisesti & vastuullisesti Voiveljien ravintolaan paikan päälle nostamaan maljan vapulle, keväälle, työssäkäyvien oikeuksille tai vaikka pitkästä aikaa yhdessäololle!

Take away vappumenut taas tuovat juhlahumun tullessaan ja ruoka onkin tunnetusti yksi vapun kohokohdista. Katso take away menut alta.

Ravintolaan juhlistamaan vappua?

Katso vapun aukioloajat ja ravintoloiden menut tästä

Asiakaspaikkoja on käytössä säännösten mukaan rajoitetusti, joten suosittelemme ravintoloihin pöytävarausta. Saavuthan ravintolaan ainoastaan suositusten mukaisesti terveenä.


Tiirikkalan take away vappubrunssi

EDIT: LOPPUUNMYYTY! – SOLD OUT!

Saaristolaisleipää (VEG) minicroissant, briossisämpylä(L) ja vaahdotettua voita (L) 
Katkarapuskagenia (M, G)
Parmankinkkua ja fenkolisalamia, sekä puolikuivattua tomaattia (M, G)
Varhaisperuna-parsasalaattia (VEG, G)
Västerbotten-juustoa ja omenahilloa (L, G)
Tomaattipestoa (VEG, G)
Punajuurihummusta (VEG, G)
Vihersalaattia (VEG, G)

Raparperipiirakkaa ja marenkia (L)
Passion-jugurttimousse (L)
Hedelmäsalaattia (VEG, G)
Jäätee (VEG, G)

KASVISVERSIO
Saaristolaisleipää (VEG) minicroissant, briossisämpylä(L) ja vaahdotettua voita (L) 
Munakoisotartaria (M, G)
Mozzarella di Bufalaa, punasipulia, sekä puolikuivattua tomaattia (G)
Varhaisperuna-parsasalaattia (VEG, G)
Västerbotten-juustoa ja omenahilloa (L, G)
Tomaattipestoa (VEG, G)
Punajuurihummusta (VEG, G)
Vihersalaattia (VEG, G)

Raparperipiirakkaa ja marenkia (L)
Passion-jugurttimousse (L)
Hedelmäsalaattia (VEG, G)
Jäätee (VEG, G)

TILAUKSET
Take away-vappubrunssien tilaukset ja maksu vain verkkokaupasta 29.4. mennessä.
Verkkokauppaan pääset tästä

NOUTO
La 1.5. & su 2.5. klo 11-12 anniskelukahvila Tiirikkalasta (Vähätori, Linnankatu 3, Turku)


E. Ekblomin take away vappumenu

3 ruokalajin take away vappumenu 42 €/ hlö

ALKU
Sillitoast

PÄÄ
Naudan ulkofileetä, chimichurria ja grillattua parsaa

JÄLKI
Toscapiirakkaa, vaniljaa ja raparperia

TILAUKSET
Viimeistään 29.4. torstaina klo 16.00 mennessä info@eekblom.fi
Ilmoitathan nimesi, puhelinnumeron, henkilömäärän ja noutoajan

NOUTO
30.4. perjantaina tai 1.5. lauantaina klo 14-16 ravintola E. Ekblomista (Läntinen Rantakatu 3, Turku)


Göranin vapun take away 

Göranin take away brunssi 29 €/ hlö

Sillikaviaaria
Sokeri-suolattua kirjolohta ja ruohosipulikermaviiliä
Yrteillä maustettua naudan paahtopaistia ja tryffelimajoneesia
Parsa-pekoni-perunasalaattia
Göranin tonnikalapastasalaattia

Raparperileivos

TILAUKSET
Viimeistään 28.4. keskiviikkona klo 14.00 mennessä info@goran.fi
Ilmoitathan nimesi, puhelinnumeron, henkilömäärän ja noutoajan

NOUTO
30.4. perjantaina klo 11-16 ravintola Göranista (Forum Marinum, Linnankatu 72, Turku)


Bruukin vappupiknik-kassi

20 €/ hlö

Runsaasti tuoretta foccacciaa ja croissantteja
Lindrothin vihreitä ja grillattua parsaa
Kananmunaa ja katkarapuskagenia
Grillattua parmankinkkua ja melonia
Bruukin kotitekoista tomaatti-yrttituorejuustoa
Oman leipomon sokerimunkki

TILAUKSET
Viimeistään torstaihin 29.4. klo 13.00 mennessä info@bruukki.fi
Ilmoitathan nimesi, puhelinnumeron, henkilömäärän ja noutoajan

NOUTO
Lauantaina 1.5. klo 11-14 Bruukista (Helsinginkatu 15, 20500 Turku)


Paninin italialainen take away vappumenu

EDIT: LOPPUUNMYYTY! – SOLD OUT!

Kotona katettavaksi – tee se itse
42 € / hlö

ANTIPASTOJA JA PALAPIZZAA:
Grillattuja herkkusieniä, kesäkurpitsaa ja suolamantelia (M, G)
Marinoituja oliiveja ja tapenadea (M, G, sis. anjovista)
Mozzarella di Bufalaa, hernepestoa ja härkäpapuja (G, pyydettäessä L)
Italialaisia leikkeleitä (G, pyydettäessä M)
Fenkolisalamia (M, G)
Mausteista paprikasalamia (VL, G)
Ilmakuivattua Crudo-kinkkua M, G)
Pizza al Taglio con Patate (VL, pyydettäessä L)

Viiniksi suosittelemme:
Mionetto Millesimato Prosecco Rosé tai Villa Marcialla Chianti Colli Fiorentini

VÄLIIN:
Sydänsalaattia, aurinkokuivattua tomaattia ja Pecorino-juustoa (L, G)
Yrttimarinoituja ravioleja ja sydänartisokkaa (sis. pinjansiemeniä)

PÄÄLLE:
Yrttimarinoituja jättikatkarapuja ja parsarisottoa (G)
tai
Grillattua maalaiskanaa ja parsarisottoa (G)
tai
Vuohenjuustoa, pähkinää ja parsarisottoa (G)

Viiniksi suosittelemme: Orsogna Lunaria Civitas Pecorino

MAKEAAN LOPPUUN:
Limoncello-tartalettia, hillottua raparperia ja marenkia (VL)

Pieneen pikariin suosittelemme: Isolabella Limoncello

Helpot ohjeet annosten lämmitykseen saat take away ruokien mukana.

TILAUKSET
Viimeistään 28.4. klo 15 mennessä numerosta 022 515 310 tai sähköpostitse osoitteesta info@ravintolapanini.fi

NOUTO
Perjantaina 30.4. klo 11-18 ravintola Paninista (Linnankatu 3, Turku)
Ilmoitathan pääruokavalinnan, mahdolliset erikoisruokavaliot, ja noutoajan.

022 515 310 / info@ravintolapanini.fi

« Takaisin