08 / 01 / 2020

Nimipäivä ja sisarusten viikko

VoiVeljien nimipäivä 9.1. käynnistää Sisarusten viikon ravintoloissamme!

Torstaina 9.1. vietetään Velin nimipäivää ja uuden vuosikymmenen myötä merkkipäivää juhlitaan myös VoiVeljien nimipäivänä! Juhlapäivä käynnistää ravintolaperheessämme upouuden jokavuotisen perinteen: Sisarusten viikon. Teemaviikon tarkoitus on juhlia siskoja ja veljiä – niin biologisia kuin henkisiä.


Äideille, isille ja ystäville kalenterista löytyy jo oma juhlapäivä, romanttista rakkautta puolestaan juhlitaan häämenoin sekä usein vuosipäivää muistamalla. Jostain syystä sisaruksille ei kuitenkaan ole omaa juhlaa, vaikka sisarussuhde on aivan erityinen – teemaviikon myötä VoiVeljet haluaa nostaa maljan näille rakkaille mutta liian vähälle huomiolle jääneille läheisille. Koska meillä perheeksi luetaan myös lähimmät ystävät, juhla kattaa toki myös sielun veljet tai siskon statukseen yltäneet ystävät; onhan ravintolaperhemmekin perustettu neljän voiveljeksen voimin!


Nimipäivämme kunniaksi torstaina 9.1. VoiVeljet-ravintoloissa on tarjolla herkullisia ja omintakeisia erikoisuuksia kuohuvasta kakkubuffettiin. Sisarusten viikolla (to 9.1. – su 12.1.) kannustamme kaikkia juhlimaan omia sisarussuhteitaan vaikkapa illallisen, lounaan, drinkkien tai kakkukahvien merkeissä. Osallistumalla arvontaan Facebookissa ja/tai Instagramissa voit voittaa 100 € lahjakortin ravintoloihimme ja viettää sisarusjuhlat meidän piikkiimme!


VoiVeljet-nimipäivätarjoukset 9.1.–12.1.2020

  • Tiirikkalassa 9. – 12.1. kakkubuffa + kahvi 14,90 €
  • E.Ekblomissa 9.1.–12.1. lasillinen samppanjaa 10 €
  • Smörissä 9.1.–12.1. lasillinen samppanjaa 10 €
  • Göranissa 9.1.–12.1. kahvileivän ostajalle kahvi veloituksetta
  • Paninissa 9.1.–12.1. pääruoan ostajalle kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla

« Takaisin