08 / 10 / 2020

Voillà!–tapahtuman turvallisuus

Tätä vuotta ja sen tapahtumia ajatellen tuntuu luontevalta keskittyä kotimaisiin mestarikokkeihin ja saada mahdollisimman paljon lähituottajien tuotteita mukaan. Annamme myös omille kokeilemme mahdollisuuden loistaa: suunnitella erikoisuuksia ja esitellä niitä asiakkaille, kertoo tapahtuman isä, keittiöpäällikkö Jarno Seppä.

Voiveljet tekee vastuullisena yrityksenä kaikkensa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tässä muutamia käytännön vinkkejä onnistuneen Voillà-tapahtuman varmistamiseksi:

● Voillà!–ruokatapahtuma on hajautettu moneen ravintolaan, joihin ihmiset tulevat eri aikoina, ja kaikille asiakkaille annetaan oma istumapaikka pöydän ääressä. Asiakaspaikat on sijoitettu riittävän etäälle toisistaan. Suosittelemme pöytävarausta kaikkiin ravintoloihin.

● Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Käsidesipisteitä on useita kaikissa ravintoloissa.

● Voiveljien oma henkilökunta käyttää kasvomaskeja asiakastiloissa, ja huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja tulemme töihin vain terveinä. Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä. Tilojen hygieniasta huolehditaan tehostetusti.

● Tulethan tapahtumaan ainoastaan terveenä, jotta voimme varmistaa turvallisen tapahtumatoiminnan sekä asiakkaille että henkilökunnalle.

● Suosithan korttimaksua käteisen sijaan. Maksupäätteiden näppäimistöt on kaikissa ravintoloissamme päällystetty antimikrobisella kalvolla.

Luodaan yhdessä iloinen, herkullinen ja turvallinen Voillà!-tapahtuma. Odotamme innolla sinua vieraaksemme!

Voilla tapahtumaan voit tutustua tästä

« Takaisin