12 / 05 / 2020
E. Ekblom viikonloppumenu
Moni kaipaa nyt kotiruoan lisäksi välillä piristystä ja vaihtelua, joten Janne suunnittelee jatkossa huikean kattilamenun kauden rakkaimmista raaka-aineista joka viikonloppu E. Ekblomista take awayna – myös sen jälkeen kun ravintolat taas avataan!
Ensimmäisessä viikonloppumenussa herkutellaan alkuun varhaiskaalilla, pääruokana tarjoillaan kevyesti savustettua lohta ja jälkkärinä on super herkullinen Pavlova. Tämä menu tuo kevään kotiin!
✖️
ALKU
Paahdettua varhaiskaalia, kuivattua tomaattia ja parmesania (L,G)
PÄÄ
Savustettua lohta, parsaa ja sitruuna-kaprismajoneesia (L,G)
JÄLKI
Raparperi-mansikka Pavlova ja vaniljakastiketta (L,G)
35 € / hlö
✖️
TILAUSOHJEET
Tilaukset viimeistään perjantaisin klo 10 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä arvion noutoajasta ja puhelinnumeron mistä tarvittaessa tavoittaa.
NOUTO
Perjantaisin ravintola E. Ekblomista klo 15-17 välisenä aikana.
✖️
VALMISTUSOHJEET
Alkuruoka
Levitä kaali lautaselle, asettele kuivatut tomaatit ja parmesanlastut päälle.
Pääruoka
Lämmitä uuni 200°C asteiseksi. Ota uunivuuan kansi pois ja laita vuoka uuniin tai grilliin noin 10 minuutiksi. Nosta lohipalat ja parsat kauniisti lautaselle ja majoneesia viereen.
Jälkiruoka
Nosta marenkirengas lautaselle, laita raparperit ja mansikat marenkirenkaaseen. Kaada vaniljakastike koko komeuden päälle.
✖️
JANNEN VIINIVINKIT
Alku- ja pääruoalle: DR. Bürkling-Wolf Riesling trocken 2018 (tms kuiva Champagne tai Cava)
Jälkkärille: Bersano Brachetto d’Acqui Castelgaro 2018
« Takaisin