12 / 05 / 2020

E. Ekblom viikonloppumenu

Moni kaipaa nyt kotiruoan lisäksi välillä piristystä ja vaihtelua, joten Janne suunnittelee jatkossa huikean kattilamenun kauden rakkaimmista raaka-aineista joka viikonloppu E. Ekblomista take awayna – myös sen jälkeen kun ravintolat taas avataan!⁣

Ensimmäisessä viikonloppumenussa herkutellaan alkuun varhaiskaalilla, pääruokana tarjoillaan kevyesti savustettua lohta ja jälkkärinä on super herkullinen Pavlova. Tämä menu tuo kevään kotiin!⁣

✖️

ALKU⁣
Paahdettua varhaiskaalia, kuivattua tomaattia ja parmesania (L,G)⁣

PÄÄ⁣
Savustettua lohta, parsaa ja sitruuna-kaprismajoneesia (L,G)⁣

JÄLKI⁣
Raparperi-mansikka Pavlova ja vaniljakastiketta (L,G)⁣

35 € / hlö⁣

✖️

TILAUSOHJEET⁣⁣⁣
Tilaukset viimeistään perjantaisin klo 10 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä arvion noutoajasta ja puhelinnumeron mistä tarvittaessa tavoittaa. ⁣

NOUTO⁣
Perjantaisin ravintola E. Ekblomista klo 15-17 välisenä aikana.⁣

✖️

VALMISTUSOHJEET

Alkuruoka
Levitä kaali lautaselle, asettele kuivatut tomaatit ja parmesanlastut päälle.

Pääruoka
Lämmitä uuni 200°C asteiseksi. Ota uunivuuan kansi pois ja laita vuoka uuniin tai grilliin noin 10 minuutiksi. Nosta lohipalat  ja parsat kauniisti lautaselle ja majoneesia viereen.

Jälkiruoka
Nosta marenkirengas lautaselle, laita raparperit ja mansikat marenkirenkaaseen. Kaada vaniljakastike koko komeuden päälle.

✖️

JANNEN VIINIVINKIT

Alku- ja pääruoalle: DR. Bürkling-Wolf Riesling trocken 2018 (tms kuiva Champagne tai Cava)
Jälkkärille: Bersano Brachetto d’Acqui  Castelgaro 2018

« Takaisin