27 / 01 / 2020
Vierailevia tähtiä Ekblomissa
Pärnulaisen Rannahotellin keittiömestarit Mait Lohu ja Sören Mäesalu saapuvat tiimeineen 7. – 8. helmikuuta E. Ekblomiin.
Rannahotell lukeutuu Viron parhaimpiin ravintoloihin. Keittiömestarit Mait ja Sören ammentavat ideoitaan lapsuudestaan, paikallisista raaka-aineista sekä sukupolvia käytössä olleista ruuanvalmistustavoista, kuten savustus, pikkelöinti, suolaus ja kuivaus. Ekblomiin he tuovat tuulahduksen Viron rannikoilta neljän ruokalajin menullaan.
𝐌𝐄𝐍𝐔
Amuse bouche: Ankankoipea, tryffelimajoneesia ja hampunsiementä
Savustettua ja suolattua siikaa, siianmätiä, kurkkua ja tillimajoneesia
•
Possunposkea, persiljajuurta ja punaviinikastiketta
•
Pärnulaisia juustoja
•
Katajanmarja-pannacotta, puolukkaa ja maitojäätelöä
•
Petit four
Vadelmamarmeladi, valkosuklaa-espresso tryffeli
52€
Varaa pöytä
« Takaisin