24 / 04 / 2019

Vappu VoiVeljien seurassa

Tervetuloa juhlistamaan Vappua VoiVeljien ravintoloissa. Hyvää ruokaa ja tunnelmaa on tarjolla niin vapunaattona kuin vapunpäivänäkin.

Aattona voi aloitella esimerkiksi Tiirikkala LIVEssä aurinkokunnan häikäisevimmällä vappukeikalla, Planets of Justin and Marsin tahdissa. Soitto soi aina klo 01 asti, ja syömäänkin pääsee. Ravintola Smörin vapunaaton kattauksilla on vielä tilaa – tee pöytävaraus täällä.

Vapunpäivän brunsseissa ja buffeteissa on mistä valita

Katso ravintoloiden herkulliset vappumenut ja varaa pöytä.

Bruukin rennossa street food -buffassa tarjolla mm. harissa-kanaa, falafeleja ja bulgogi-burgeria. Kattaukset klo 12 ja 14.30, hinta 24 €. Katso menu.

Tiirikkalan brunssi houkuttelee herkuttelemaan mm. marinoidulla parsalla, pinaattiperunamunakkaalla ja oman leipomon jälkkäreillä. Brunssi katettuna klo 12–16, hinta 28 €. Katso menu.

Göranin merellinen saaristolaisbrunssi sisältää runsaan alkupalapöydän, lämpimän ruoan ja jälkiruokabuffetin. Lapsille oma lista! Kattaukset  klo 12 ja 14.30, hinta 35 € (4–12-v. puoleen hintaan). Katso menu.

Paninissa voit herkutella tutuilla listan antimilla, kuten pizzoilla, pastoilla ja salaateilla. Avoinna klo 12–18. Katso menu.

« Takaisin