Voiveljien take away vappu 2020

EDIT: E. EKBLOM VAPPUMENU JANNEN KATTILASTA
LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT / UTSÅLD!

EDIT: PANININ VAPPUILLALLINEN
LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT / ESAURITO!


Vappuillallinen Paninista 2020

Tänä vuonna vappua juhlitaan hieman eri tavalla, kuin mihin olemme normaalisti tottuneet. Hyvä ruoka kuitenkin tunnetusti nostaa aina tunnelmaa ja on vapunaaton kohokohta. Paninin italialainen illallinen on vain lämmitystä ja esillelaittoa vaille valmis nautittavaksi.
 
VAPPUMENU
Sisältää alku- ja pääruoat sekä pienen makean.
33 €/ hlö

Alkuruokia
Grillattua munakoisoa ja tomaattipestoa (L, G)
Paahdettua sientä ja tryffeliä (L, G)
Ricottajuustoa ja lehtikaalia (L, G)
Katkarapuja ja sahramimajoneesia (M, G)
Artisokka-salami-perunasalaattia (L, G)

Pääruokia
Mozzarella-provolone-uunipastaa (VL)
Timjamipaahdettua naudanfileetä ja punaviinikastiketta (L, G)
Parmesanperunaa ja vihreää parsaa (L, G)

Pieni makea
Sitruuna-marenki tartaletti (VL)
_____

VALMISTUSOHJEET

Uunipasta
Siirrä pasta uunivuokaan ja lämmitä uunissa 180 astetta 15min.

Timjamipaahdettu naudanfile
Siirrä kastike kattilaan vakuumipussista. Leikkaa filee ohuiksi siivuiksi, levitä uunipellille ja lämmitä 180 asteen uunissa 3-5min. Kaada kuuma kastike päälle ja tarjoa.

Parsaperunapaistos
Lämmitä parsa-perunapaistos paistinpannulla (lisää tarvittaessa vähän öljyä pannulle) tai uunissa muiden lämmitettävien kanssa 180astetta n. 15 min.
_____

TILAUSOHJEET
Tilaukset viimeistään ke 29.4. klo 10 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. Nouto torstaina 30.4. ravintola Paninista (Linnankatu 3) klo 11-15 välisenä aikana. Kulku ravintolaan vain Linnankadun puoleisen sisäpihan kautta.


E. Ekblom vappumenu Jannen kattilasta 2020

Lohi-pastramia, parsasalaattia ja parmesankreemiä (L, G)
Ylikypsää ankankoipea, kevätkasviksia ja ponzu-seesamkastiketta (L, G)
Lime-piirasta ja mansikkaa (L, G)

35€/hlö

VALMISTUSOHJEET

Alkuruoka
Asettele lohipalat ympyrään lautaselle, nosta salaatti keskelle ja valuta kastike salaatin päälle, koristele Mimiksen kukilla.

Pääruoka
Lämmitä uuni 200°c asteiseksi. Ota uunivuuan kansi pois ja laita vuoka uuniin n. 10 minuutiksi. Nosta koivet ja vihannekset kauniisti lautaselle ja valuta kastiketta päälle. Koristele Deliverden mintunlehdillä.

Jälkiruoka
Nosta lautaselle ja nauti.

Jannen viinivinkit
Alku- ja pääruualle: Ayala Champagne Brut Nature  (tai joku muu Kuiva Champagne tai Cava)
Jälkkärille: Bersano Brachetto d’Acqui  Castelgaro 2018


Tiirikkalan vappubrunssi 2020

Tiirikkalan suosittu brunssi tarjoillaan vapunpäivänä take awayna. Salaatit, juustot, leivät ja levitteet soveltuvat kaikki helposti kotona nautittavaksi tai piknikevääksi.

MENU 
Kylmäsavulohi-perunasalaattia (L, G)
Katkarapuskagenia ja saaristolaisleipää (L)
Briejuustoa ja omenahilloa (L, G)
Kirsikkatomaatteja (M, G)
Mummonkurkkua (M, G)
Tuoretta leipää ja hummusta (M)
Croissanttia (VL)

Pieni makea: Bombolino (L)

16 € / hlö

TILAUSOHJEET
Tilaukset viimeistään ke 29.4. klo 10 mennessä Voiveljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. Nouto vapunpäivänä 1.5. ravintola Paninista klo 11-13 välisenä aikana. Kulku ravintolaan vain Linnankadun puoleisen sisäpihan kautta.