20 / 05 / 2021

Valmistujaisviikko 2021

Voiveljet onnittelee kevään valmistuneita ja koulunsa päättäviä! Ravintolat ovat avoinna valmistujaisviikolla 31.5.-6.6. ravintolarajoitusten mukaisesti ja lisäksi keittiömestarimme ovat suunnitelleet upeat take away -tarjoilut Bruukista, Paninista ja omasta leipomostamme.


Juhlapöydän salaatit Bruukista

Jos haluat keskittyä juhlimaan, jätä tarjoiluista huolehtiminen meille! Bruukin salaatteja on tarjolla moneen makuun:
• Tomaatti-mozzarellasalaattia 1,90 € / 100 g
• Limemarinoitua parsa-kesäkaalisalaattia 1,90 € / 100 g
• Parmankinkku-perunasalaattia 2,20 € / 100 g
• Hunajapaahdettua porkkanaa, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä 2,20 € / 100 g

Tilaukset
Verkkokaupasta tai sähköpostitse info@voiveljet.fi ke 2.6. klo 16 mennessä.
Kerrothan sähköpostitilauksen yhteydessä tilausmäärien lisäksi myös puhelinnumerosi sekä noutoajan.
Verkkokauppaan pääset tästä

Nouto
Perjantaina 4.6. klo 14–17 tai lauantaina 5.6. 10-14 ravintola Bruukista (Helsinginkatu 15, Turku)


Herkut juhlapöytään Voiveljien leipomosta

Kauniita koristeluja, ihania makuyhdistelmiä – herkkuja, jotka tekevät hetkestä juhlan! Taitavan leipurimme ja kondiittorimme käsissä valmistuvia kakkuja, leivoksia, pullia, croissanteja ja muita ihanuuksia voit tilata valmistujaisjuhliin myyntipalvelustamme info@voiveljet.fi tai suoraan verkkokaupasta

Helpota juhlavalmistelujasi ja katso koko leipomon valikoima tästä


Paninin italialainen tee se itse -illallinen

Haluisitko valmistujaisviikonloppuun valmiin menun? Italialaisen illallisen tee se itse -versio päivitettiin juhlakauteen sopivaksi: alkuun muun muassa grillattuja herkkusieniä, kesäkurpitsaa ja suolamantelia. Pääruoaksi vaikka parsaa ja fenkolirisottoa ja makeaan loppuun Paninin tiramisua.

Menu pakataan selkeiden esillelaitto- ja loppuunvalmistusohjeiden kera. Tilaukset viimeistään keskiviikkona 2.6. ja nouto perjantaina 4.6. ravintola Paninista 11-18. Ilmoitathan pääruokavalinnan, mahdolliset erikoisruokavaliot, ja noutoajan. Menut voi tilata numerosta 022 515 310, osoitteesta info@ravintolapanini.fi tai verkkokaupasta

Uudistunut Panini on auki nyt myös sunnuntaisin!

ps. 7.6. alkaen Panini on avoinna viikon jokaisena päivänä.

Katso Italialaisen illallisen take away menu tästä
Varaa pöytä Paniniin tästä


E. Ekblom

Koulunpäätöstä tai kesäkuun alkua voi juhlistaa myös E. Ekblomissa. Terassi on taas auki ja entistä ehompana! Keskiviikosta lauantaihin ravintola palvelee asiakkaita jo klo 14 alkaen, ja kesäkuusta alkaen maanantaista lauantaihin. Uusi kesämenu starttaa tiistaina 1.6. ja kesän cocktail-lista on otettu jo käyttöön. Kaapista löytyy myös kesän takuuvarma hitti – Rosé Prosecco! Oh la laa!

Varaa pöytä E. Ekblomiin tästä


Smör

Keittiömestari Mikko Pakolan suunnittelema huikea makujen ilotulitus Menu Smör tarjoillaan keväisenä versiona. Läntisen Rantakadun tunnelmalliselle terassille voi tulla nauttimaan vaikka vain lasin viiniä kaupungin laajimmalta viinilistalta. Avoinna Smör on keskiviikosta lauantaihin ajantasalla olevien rajoitusten mukaisesti.

Varaa pöytä Smöriin tästä


Tiirikkala

Tiirikkalan terassille tai tunnelmalliseen sisätilaan voi tulla piipahtamaan valmistujaisviikolla vaikka lounaan merkeissä! Viikonloppuna tarjoilu jatkuu rajoitusten mukaisesti klo 19 asti ja ravintola on avoinna klo 20 asti.

Ps. Tiirikkalan à la carte -lista päivittyy maanantaina 7.6.

Katso Tiirikkalan lounas tästä
Varaa pöytä Tiirikkalaan tästä


Ilahduta kevään sankareita lahjakortilla

Valmistustujaisia ja koulunpäätöstä juhlivaa ilahduttaa varmasti makuelämys – Voiveljien lahjakortti! Voit valita haluamasi summan mihin tahansa kuudesta ravintolastamme, Turun parhailla paikoilla. Lahjakortin toimitus onnistuu kätevästi, sillä voit tilata lahjakortin helposti etänä lahjakorttikaupastamme omaan tai suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Lahjakortin voi myös tulostaa itse tai noutaa sen Voiveljien ravintoloista.

Tilaa lahjakortit tästä

« Takaisin