09 / 06 / 2022

Unohtumaton ilta Suomen Joutsenen kannella

Illallinen on loppuunvarattu!

Heinäkuun lopussa avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus illallistaa Suomen Joutsenen ulkokannella, kun ravintola Göran ja Forum Marinum järjestävät yhteistyössä unohtumattoman illalliskattauksen juhlavuoden kunniaksi. Illan aikana tutustumme myös lippulaivan historiaan oppaan johdolla ja kuulemme mitä kaikkea 120 vuotta vesillelaskun jälkeen alus on nähnyt ja kokenut. 

Juhlamenut ovat tarjolla ainoastaan kahtena päivänä 21.-22. heinäkuuta klo 18:00-21:30 ja varauksia otetaan vastaan erittäin rajoitetusti, joten paikka kannattaa varata nopeasti. 

Neljän ruokalajin juhlamenun sekä juomapaketin hinta 125 €/ hlö.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT
Varaukset sähköpostitse 14.7. mennessä osoitteeseen info@goran.fi
Saat paluupostissa vahvistuksen sekä maksulinkin. Viime vuosisadan alussa Ranska tarvitsi kipeästi rahtilaivoja harjoittamaan vientiä Euroopasta Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan sekä Australiaan. Samaan tyyppiluokkaan rakennettiin monta alusta, jotka kaikki nimettiin ranskalaisten suurmiesten mukaan, Kaarle Suuresta alkaen. Yksi aluksista nimettiin Laënneciksi, bretagnelaisen lääkärin ja stetoskoopin keksijän René Laënnecin mukaan. Sama alus on vuodesta 1930 alkaen tunnettu nimellä Suomen Joutsen, ja elokuussa 2022  aluksen vesillelaskusta tulee kuluneeksi 120 vuotta.

Suomen Joutsen on päivittäin avoinna yleisölle 21.8.2022 asti klo 10-18.

Forum Marinum

« Takaisin