24 / 04 / 2021

Turun kaunein ravintola aukeaa jälleen!

Turun ravintolanäyttämö saa toukokuun lopussa takaisin sen, minkä pandemia vei, kun avaamme uuden ravintolan ja juhlatilan Tuomiokirkon ja Piispankadun tuntumaan keskelle yliopistokampusta. Grädda aloittaa toimintansa historiallisessa puutalossa, joka tunnettiin aikaisemmin ravintolana nimellä Hus Lindman.

Tavoitteena on avata toukokuun toiseksi viimeisenä päivänä, se kun sattuu olemaan Ruotsissa äitienpäivä ja siten hyvä syy juhlia myös Suomessa.

Gräddan ravintolapäällikkö Emma Bergqvist on innoissaan: tila on upea ja sijainti rauhallinen mutta lähellä kaikkea. Yliopistojen läheisyys tekee Gräddasta suotuisan akateemisten juhlien näyttämöksi, kirkon läheisyys taas häiden. Sukujuhlat, syntymäpäivät tai yritystilaisuudet on helppoa järjestää tilassa, jonka ulko-ovesta pääsee suoraan puistoon, ja jossa pysäköinti ei ole ongelma. 

Gräddan ruokalista tulee olemaan ”klassinen, mutta ei pölyttynyt”. Tyylikästä, yksinkertaista, rehtiä ja maukasta ruokaa hyvistä raaka-aineista. Esikuvia voi hakea vaikkapa Tukholman klassikkoravintoloista. Lounas suunnitellaan istumatyötä tekevien tarpeisiin ja kasvisvaihtoehto on tarjolla joka päivä.

Gräddan kauniit salit sopivat minkä tahansa juhlan järjestämiseen ja olemme suunnitelleet myös erilaisia teemailtoja. Isokin juhla onnistuu, sillä Gräddassa on 170 asiakaspaikkaa sisällä ja terassilla satakunta. Ilta-auringossa kylpevälle terassille Aurajoen rannalla voi tulla lasilliselle tai syömään. Avoinna Grädda on kesän ajan joka päivä lounaasta yhdeksään, kymmeneen illalla. Syksystä ravintola on iltaisin auki tilauksesta. 

Markkinointipäällikkö Sini Hallisto valaisee nimen taustaa näin: “Grädda on monisävyinen ja -tulkintainen: se vihjaa niin kermaan (joka tekee kaikesta hyvää), suihkuseurapiiriin kuin uunissa paistamiseen. Lisäksi se sopii hyvin Voiveljien ravintolaperheeseen.”

“Grädda on Smörin kauan kadoksissa ollut sisko”, toteaa Hallisto. 


Ravintola Grädda
Piispankatu 15, 20500 Turku
p. 020 741 7332
info@gradda.fi
www.gradda.fi

Tee pöytävaraus Gräddaan tästä


Press release in English


Tiedustelut Voiveljien myyntipalvelusta:
info@voiveljet.fi
020 741 7333

Kuva: VisitTurku / Mika Okko

« Takaisin