06 / 05 / 2021

Turun italialainen luottoravintola Panini uudistui

Panini on helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen ravintola, jonne voi kokoontua koko suvun tai kaveripiirin kesken, yksin läppärin kanssa tai isommalla lounasporukalla. Kaikille löytyy uudistuneesta Paninista sopiva tila ja palvelu, ja kiireisin voi napata uudesta Deli-nurkkauksesta aterian myös mukaan. Paninin herkkuja saa ostaa myös K-ketjun kaupoista Turussa.

Hyvä ruoka ja nopea palvelu, kynnys matala ja hintataso kohtuullinen”, kiteyttää Voiveljien toimitusjohtaja Janne Juvonen Paninin ytimen.

Oleellinen muutos on myös aiempaa selkeämpi “All Day” -ajattelu ja erilaisten tarpeiden huomioiminen: Lounaalla palvellaan niin kiireistä asiakasta kuin hitaasti nautiskelevaa. Iltapäivälläkin pääsee syömään, koska asiakkaiden työajat ovat muuttuneet joustavammiksi eivätkä kaikki välttämättä halua syödä lounasta juuri puolen päivän aikaan.

Lisäksi sali- ja keittiöhenkilökunnan toimintoja on tuotu lähemmäs asiakasta, jotta ollaan aidosti läsnä ja saavutettavissa, kertoo ravintolapäällikkö Janita Suhonen.

Tuttu italialainen ote, lisääntynyt viihtyisyys

Turkulaiset ovat herkutelleet Paninissa jo monessa polvessa: Ne, jotka alkuaikoina istuivat syöttötuolissa pöydän päässä kärräävät nyt omaa jälkipolveaan lastenvaunuissa sisään. Ravintola on toki esteetön myös rollaattorilla ja pyörätuolilla. Panini on sijainnut jokseenkin samalla paikalla liki neljännesvuosisadan, ja sen perustajatkin vaikuttavat edelleen yrityksen taustalla.

Toisen pandemiakevään sulun aikana ravintolatilassa on tehty uudistuksia, joilla on parannettu viihtyisyyttä ja tilan jaettavuutta. Siirrettävillä elementeillä voidaan toteuttaa asiakkaille nyt myös yksityisempiä nurkkauksia ja äänimaisema on rauhoittunut.

Ruokalista huomioi erilaiset maut ja ruokavaliot tutulla italialaisella otteella. Sekä ruoka- että juomalistaan on tuotu enemmän varianssia ja hauskuutta.

Juvonen uskoo, että ravintolassa käymisen kynnys madaltuu ja tavat muuttuvat. Iltapäivällä voi tulla kahville, lasilliselle, antipastoille, myöhäiselle lounaalle tai aikaiselle illalliselle. Panini on aito All Day-ravintola.

Maailma ei ole pandemian jälkeen sama, eikä ole ravintolakaan. Uusi normaali on monimuotoisempi ja moniulotteisempi. Aivan kuten muukin elämä.


Lisätietoja:

Janne Juvonen (toimitusjohtaja): janne.juvonen@voiveljet.fi, p. 044 327 8383
Sini Hallisto (markkinointipäällikkö): sini.hallisto@voiveljet.fi, p. 040 735 4358

Ravintola Panini

on auki keskiviikosta sunnuntaihin lounaasta iltaan ja kesällä seitsemänä päivänä viikossa rajoitusten mukaan. Panini on vuonna 1997 perustettu italialaistyyppinen seurustelu- ja perheravintola. Vanhapanini, eli tila jossa ravintola Panini aiemmin sijaitsi, toimii nykyään tilausravintolana. Ravintola Panini kuuluu Voiveljet Oy:n ravintolaperheeseen.
« Takaisin