24 / 07 / 2022

Turku Sea Jazz 2022

Turku Sea Jazz on uusi urbaani kaupunkifestivaali, joka kutsuu nauttimaan kansainvälisistä jazzin tähtiartisteista, kotimaisista huippukokoonpanoista sekä maailmanmusiikin persoonallisista nimistä. Se on nuorekas, se kurottaa saaristoon. Se on Turussa, se kurottaa maailman ääriin.

Toista kertaa järjestettävä Turku Sea Jazz -tapahtuma tarjoilee herkkuja kaikille aisteille Forum Marinumilla heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Huippujazzin lisäksi Aurajokirannan maisemissa keskiöön nousee laadukas ruoka ja juoma, kun yhteistyö käynnistyy Turku Food & Wine Festivalin kanssa.


GÖRAN

Turku Sea Jazz ja Turku Food & Wine Festival rantautuvat ravintola Göranin ja merikeskus Forum Marinumin pihalle 29.-30.7. 

Pääsylipun lunastaneille luvassa musiikkia, viinejä ja maistuvaa ruokaa. ??

Perjantaina 29.7. on myös ainutlaatuinen mahdollisuus päästä nauttimaan hyviä viinejä ja vanhan purjealuksen tunnelmaa, kun Göran avaa pop-up -baarin Suomen joutsenen kannelle klo 16-18. 

Göranin keittiö palvelee lauantaina 30.7. klo 12-16 (sisätila suljetaan jo klo 14 yksityistilaisuuden vuoksi) ja terassi on avoinna klo 21 saakka. Sunnuntaina ravintola on avoinna normaalisti.

@restaurantgoran


SMÖR

Smör mukana Turku Sea Jazz -tapahtumassa perjantaina 29.7. ja lauantaina 30.7. ?⚓️?

Smör pop-up -ravintolan menu:
Benella-kirjolohta, kurkku-viherherukkavinaigretti, kesäkasviscrudites (M, G, L) 15€
Oman puutarhan kirsikkatomaatteja, Saloniemen vuohenjuustoa, tomaattisofritoa (L, G) 10€
Smörin Reuben-sandwich (L) 15€
Kuusta, yuzua, mustaa sitruunaa (L, G) 10€

@ravintolasmor

« Takaisin