13 / 03 / 2020

Toimenpiteemme koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Koronavirus aiheuttaa lisääntynyttä huolta ympäri maailmaa sekä herättää varmasti myös kysymyksiä koskien ravintolaruokailun turvallisuudesta. Uskaltaako ravintolaan tulla syömään? Onko ravintolat auki? Onko kaikille asiakkaille tarjolla riittävästi käsidesiä?

Olemme huomioineet tilanteen VoiVeljien ravintoloissa muun muassa tehostamalla siivousta ja desinfiointia, tarjoamalla käsidesiä asiakkaiden käyttöön, sekä huolehdimme tietysti että henkilökuntamme on töissä aina terveenä. Varausten maksimimäärää on rajoitettu, jotta voimme sijoittaa pöytäseurueet istumaan turvallisen välimatkan päähän toisistaan. Noudatamme THL:n ohjeita ja suhtaudumme tilanteeseen erittäin vakavasti.

Koska tilanne muuttuu lähes päivittäin, haluamme tarjota enemmän joustavuutta myös lahjakorttien voimassaoloaikoihin. Voit sopia asiasta soittamalla myyntipalveluumme 0207 417 333 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voiveljet.fi

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja olemme varautuneet lisätoimenpiteisiin. VoiVeljet tekee kaikkensa varmistaakseen, että asiakkaidemme ravintolakokemus olisi turvallinen ja luotettava – nyt ja tulevaisuudessa.

VoiVeljet pitää kaikkien ravintoloiden ovet avoinna toistaiseksi.

« Takaisin