Parsakausi kolkuttelee ovella. Sen kunniaksi ravintola Smörissä järjestetään keskiviikkona 22.5. klo 17–21 leikkimielinen, mutta sitäkin totisempi parsabattle. Vastakkain kisassa ovat old school ja nuoruuden innokkuus kohtaavat: Janne Juvonen on Voiveljet Oy:n toimitusjohtaja ja vanhemman koulukunnan parsakeittäjä, kun taas Roni Toivari on Smörin keittiömestari ja edustaa nuorta intoa parsan parissa.
Janne ja Roni näyttävät taitonsa alku-, pää- ja jälkiruokien muodossa, ja te äänestätte kumpi taituroi parsansa paremmin. Menu käsittää kuusi ruokalajia, kaksi alkuruokaa, kaksi pääruokaa ja kaksi jälkiruokaa. Parsamenun hinta on 62 €, viinipaketin saat seuraksi hintaan 52 €.
Tervetuloa nauttimaan kevään ykkösherkusta – varaathan pöytäsi ajoissa!
« Takaisin