13 / 05 / 2019

Smörissä taistellaan parsat ojossa

Parsakausi kolkuttelee ovella. Sen kunniaksi ravintola Smörissä järjestetään keskiviikkona 22.5. klo 17–21  leikkimielinen, mutta sitäkin totisempi parsabattle. Vastakkain kisassa ovat old school ja nuoruuden innokkuus kohtaavat: Janne Juvonen on Voiveljet Oy:n toimitusjohtaja ja vanhemman koulukunnan parsakeittäjä, kun taas Roni Toivari on Smörin keittiömestari ja edustaa nuorta intoa parsan parissa.

Janne ja Roni näyttävät taitonsa alku-, pää- ja jälkiruokien muodossa, ja te äänestätte kumpi taituroi parsansa paremmin. Menu käsittää kuusi ruokalajia, kaksi alkuruokaa, kaksi pääruokaa ja kaksi jälkiruokaa. Parsamenun hinta on 62 €, viinipaketin saat seuraksi hintaan 52 €.

Tervetuloa nauttimaan kevään ykkösherkusta – varaathan pöytäsi ajoissa!

« Takaisin