25 / 09 / 2020

Ruokatapahtuma Voillà! Turussa 9.–11.10.2020

Voillà!-ruokatapahtuma tulee taas lokakuussa! Jo neljännen kerran järjestettävä viikonlopun mittainen herkuttelutapahtuma nostaa tällä kertaa estradille satokauden maut, lähialueen tuottajat ja kotimaiset alat ammattilaiset. Mukana tapahtumassa ovat kaikki kuusi VoiVeljet-ravintolaa.

Turun ravintolamaailmaa jo useamman kerran elävöittänyt ruokatapahtuma Voillà! järjestetään jälleen lokakuisena viikonloppuna 9.–11.10.2020. Kaikkiaan tämä on jo kolmas vuosi – ja neljäs kerta – kun herkullinen tapahtuma levittäytyy Aurajokivarren ravintoloihin. Tällä kertaa lautasilta löytyy erityisesti sesongin makuja sekä lähituottajien raaka-aineita.

– Tätä vuotta ja sen tapahtumia ajatellen tuntuu luontevalta nostaa kaiken keskiöön kauden maut, lähituottajien tarjonta, meidän oman henkilökunnan rautainen ammattitaito ja kotimaiset alan huiput – ja juhlistaa turkulaista ja suomalaista ruoka- ja ravintolakulttuuria, kertoo tapahtuman puuhamies Jarno Seppä.

Voillàan kutsutut vierailevat keittiömestarit tulevat niin ikään Suomen rajojen sisäpuolelta: Kim Mikkola on Michelin-tähdellä palkitun ravintola Inarin ravintoloitsija ja keittiömestari ja työskennellyt aiemmin mm. maailman parhaaksi ravintolaksi valitussa Nomassa. Patrik Lindströmin luotsaama ravintola Young Hearts taas ammentaa inspiraationsa satokausista ja Suomen luonnosta ja höystää näitä makuja eksoottisemmilla aineksilla sekä pientuottajien luomuviineillä.

Luvassa on siis viikonlopun täydeltä ainutlaatuisia makuja, ja mukana menossa ovat kaikki kuusi omanlaistaan VoiVeljet-ravintolaa eri puolilla kaupunkia: jokisatamasta löytyvä Göran, kaupungin kauneimmalla paikalla sijaitsevat E. Ekblom ja Smör, Anniskelukahvila Tiirikkala, italialaishenkinen Panini sekä joen yläjuoksulla sijaitseva Bruukki. Tarkemmat ravintolakohtaiset tiedot näet alla.

Katso Voillà!-ruokatapahtuman ohjelma ja tarjonta tästä


Lisätietoa:

Jarno Seppä
Keittiöpäällikkö | VoiVeljet
jarno.seppa@voiveljet.fi
040 761 4666

Sini Hallisto
Markkinointipäällikkö | VoiVeljet
sini.hallisto@voiveljet.fi
040 735 4358


VoiVeljet Oy yhteistyössä Turun kaupunki, Mimis Kotipellon puutarha, Heinon Tukku, HKScan ja Uniq Drinks Finland

« Takaisin