Yksinkertaisesti monipuolista, musiikkia myöden

Olipa mielessäsi herkullinen lounas, riehakas after work, rentouttava kahvikupillinen tai ilta hyvän livemusiikin parissa, suuntaa kulkusi Tiirikkalaan. Anniskelukahvila Vähätorin kulmalla, Aurajoen rannalla, tarjoaa monipuolisen, moneen makuun sopivan kattauksen samojen seinien sisällä.

Ruokailijoita Tiirikkala hemmottelee sesongeissa elävän menun, vaihtuvan lounaan, monipuolisen brunssin ja oman leipomon herkuilla. Kaikki tehdään laadukkaista raaka-aineista isolla intohimolla. Viikonloppuisin olet tervetullut viihtymään mm. jazz- ja bluesartistien tahdissa pitkälle yöhön.

Tiirikkalan yläkerta on varattavissa yksityistilaisuuksiin, kun ruokailevia asiakkaita on vähintään 40. Ullakon pitkän pöydän ääreen mahtuu 16 henkeä iltapäiväkahvien, synttärien tai istuvan illallisen merkeissä. Kun pirttipöydät lasketaan mukaan, ylös mahtuu kaikkiaan noin 50 henkeä. Ravintolan terassi ja asiakas-wc:t sijaitsevat yläkerrassa, joten täysin yksityiseksi tilaa emme voi luvata. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Tilan varustelu: valkokangas ja videotykki, wifi.

Oletko järjestämässä yksityistilaisuutta? Tutustu viereiseen tilausravintola Vanhaan Paniniin.

ANNISKELUKAHVILA TIIRIKKALA
Linnankatu 3
20100 Turku
p. 020 741 7337
tiirikkala.fi

PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄÄ