Juhlat ravintola Gräddassa

Tunnelmallinen ravintola Grädda sijaitsee vuonna 1832 rakennetussa upeassa empiretyylisessä puutalossa, suurella puutarhatontilla Aurajoen itäisellä rannalla. Rauhallinen miljöö lähellä Turun keskustaa tarjoaa upeat puitteet niin arkeen kuin juhlaan. Piispankadulla sijaitsevan Gräddan kauniit salit sopivatkin loistavasti minkä tahansa juhlan järjestämiseen. Tilat soveltuvat mainiosti myös pöytiin tarjoiltuihin illallisiin ja suurempiin cocktail-tilaisuuksiinkin.

Arkisin lounaalla on tarjolla kaupungin paras vuodenaikojen mukana elävä lounaspöytä. Buffetlounaaseen sisältyy lämpimän ruoan lisäksi runsas ja monipuolinen salaattipöytä sekä kahvin kanssa päivän pieni makea. Vaihtoehtona on nauttia lounas myös pidemmän kaavan mukaan vaihtuvien lautasannosten listalta.

Kesällä rakennuksen joenpuoleiselta alueelta löytyy upea kivetty ravintolaterassi, josta avautuu ainutlaatuinen näkymä Aurajoen rantaan yläjuoksun suuntaan Tuomaansillalle. Terassi on avoinna kesäisin säävarauksella.

Gräddan menu on konstailematon ja se ammentaa inspiraationsa ranskalaisen, suomalaisen sekä ruotsalaisen keittiön klassikoista. Sesongin mukaan vaihtuvalta listalta löytyy yksinkertaisia, tyylikkäitä ja maukkaita annoksia, joissa korostuu laadukkaiden raaka-aineiden merkitys. Tarjonta perustuu lähialueiden sekä -vesien raaka-aineisiin, ja menua täydentää aina ajankohtainen viini- ja juomavalikoima.

Tilaan mahtuu maksimissaan 170 henkilöä, mutta 150 henkeä on mukavan raja. Vierasmäärän ollessa noin 120 henkeä bändille, tanssille ja muulle ohjelmalle jää myös tilaa. 

Iltaisin ja viikonloppuisin ravintola on avoinna tilauksesta.


RAVINTOLA GRÄDDA
Piispankatu 15, 20500 Turku Åbo
info@gradda.fi
p. 020 741 7332
gradda.fi


Yksityistilaisuuksissa käytössämme on takuumyynti:

Takuumyyntisummasta vähennetään tilaamanne tarjoilut ja vain mahdollinen erotus veloitetaan tilavuokrana.

 

Ma-to iltaisin takuumyynti 1500 €

Ma-To iltaisin, vain Ekman-kabinetti 750 €

Pe ja la iltaisin takuumyynti 3000 €

Pe ja La, vain Ekman-kabinetti 1500 €

La aamutilaisuus klo 8–15 1500 €

La aamu klo 8–15, vain Ekman-kabinetti  750 €

Su  5000 €Gräddassa tarjolla on niin buffetmenuja (min. 20 hengelle) kuin 3 rkl ryhmämenuja (min. 10 hengelle). Hinnat vaihtelevat noin 42 € – 55 €/ hlö välillä. Pyydämme, että asiakkaat valitsevat yhden yhtenäisen menun koko seurueelle. Kuuntelemme mielellämme asiakkaan toiveita niin tarjoilun sisällön kuin budjetinkin suhteen.

Huomioimme ennakkoon ilmoitetut ruoka-ainerajoitteet erikseen.

Suosittelemme mielellämme viinejä menulle. Talon ruokaviinit alkaen 41 €/ plo ja Thoreau -vesi 1 €/ hlö. Kahvi tai tee 3 €/ hlö ja sen kanssa saattaisi maistua avec alkaen 7 €/annos.

Alle 12 v. lapset ruokailevat puoleen hintaan.Halutessanne katamme valkoiset pöytäliinat ja servietit lisämaksusta 3 €/hlö.

Aurajoen puoleisella terassilla palvelemme sään salliessa myös muita asiakkaita.

Sisäpihan pöydät ja tuolit ovat yksityistilaisuuden vieraiden käytössä.

Ravintola Gräddan baari on myös vieraiden käytössä. Vieraat voivat käydä ostamassa sieltä haluamansa lisäjuomaa.

Valomerkin annamme viimeistään klo 23.30 (juhla päättyy klo 24). Lisätunnit klo 02 asti lisämaksusta 200 €/ h.

Ravintolassa on oma äänentoistojärjestelmä, joten voitte soittaa haluamaanne musiikkia omalta laitteelta esim. puhelimelta tai tabletilta. Bändin äänentoistoon laitteet eivät ole riittävät.