E. Ekblom - VoiVeljet

Yllättää mauillaan ja tunnelmallaan

Elegantti kortteliravintola E. Ekblom hurmaa kävijät hyvillä mauilla ja mutkattomalla, aina lämpimällä tunnelmallaan. Lasi viiniä ja tapaslautanen, viikoittain vaihtuva menu, tuhdit burgerit ja taidokkaat drinkit yllättävät erinomaisuudellaan joka kerta. Päällepäin fiini mutta meiningiltään rento, se on E. Ekblomin suosion salaisuus. Hinta-laatusuhteemme on epäilemättä kaupungin paras: viikoittain vaihtuvan Jannen kattila -menun nautit vain 35 eurolla. Halutessasi voit täydentää illan huolella valituilla viineillä. Kasuaalimpaa kokemusta kaipaavalle tarjolla on burgereita ja muita herkullisia vaihtoehtoja.

Tiloistamme Lounge sopii jopa 40 hengelle ja on saatavissa yksityiskäyttöön, kun ruokailevia asiakkaita on vähintään 30. Loungen ohessa sijaitsee ravintolan esivalmistelukeittiö, joten tilaa ei saada täysin yksityiseksi. Lisäksi tilan holvikaaren mallista oviaukkoa ei saada suljettua.

Vanhan viinikellarin kabinetti sopii max. 16 hengelle ja on saatavissa yksityiskäyttöön, kun ruokailevia asiakkaita on vähintään 10.

Tarvitsetko suuremman tilan yritystilaisuutta tai juhlia varten? E. Ekblomin yläkerrassa sijaitseva tilausravintola Neuvolansali palvelee jopa 50 hengen tilaisuuksissa. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Tilan varustelu: Kabineteissa valkokangas ja videotykki, wifi. Lounge on esteetön.

 

RAVINTOLA E. EKBLOM
Läntinen Rantakatu 3
20100 Turku
p. 02 536 9445
eekblom.fi