Cena di famiglia – italialainen perheillallinen

Pääsiäismenumme Menu di Pasqua sai viime viikolla valtavan suosion ja se myytiin hetkessä loppuun. Asiakkaiden toiveisiin on vastattu ja tällä viikolla keittiömestarimme on suunnitellut herkullisen jaettavista alku-, pää- ja jälkiruoasta koostuvan italialaisen menun viikonlopuksi.


29 €/ hlö
Kuudelle hengelle yhteensä 150 €


MENU

Oliiveja (M, G)
Marinoitua artisokkaa (M, G)
Herkkusieniä (M, G)
Leikkeleitä (L, G)
Leipää ja tomaattipesto (L) sis. mantelia

Pizzetta (karitsanjauheliha ja feta) (L)
Salami & provolone -pastasalaatti (VL)

Kana saltimbocca ja parmesanperunat (L, G)

Espresso-suklaakakku (L, G)


TILAUSOHJEET

Tilaukset viimeistään to 23.4. klo 14 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi.  


NOUTO

Perjantaina 24.4. ravintola Paninista (Linnankatu 3) klo 11-15 välisenä aikana. Huomioittehan, että kulku ravintolaan vain Linnankadun sisäpihan kautta (Vähätorin puolelta).


VALMISTUSOHJEET

KANA SALTIMBOCCA
Valitse tapa 1 tai 2

Tapa 1
Laita vakuumipussi hautumaan hiljalleen kiehuvaan vesikattilaan tai höyryuuniin 80 asteeseen noin kymmeneksi minuutiksi. Lämmityksen jälkeen avaa vakuumi. Valuta kastike kattilaan ja nosta kanat pussista suoraan pannulle paistumaan (aro ettei lientä tule pannulle).  Paista kanaan kaunis väri. Laita kana tarjolle laakeaan astiaan ja kaada kuuma kastike päälle. Lisäksi voit koristella yrtein.

Tapa 2
Avaa vakuumipussi. Valuta kastike kattilaan. Laita kanat uunivuokaan ja paista uunissa 190 asteessa noin kymmenen minuuttia. Laita kana tarjolle laakeaan astiaan ja kaada kuuma kastike päälle. Lisäksi voit koristella yrtein.


PARMESANPERUNAT

Laita perunat voideltuun uunivuokaan ja lämmitä uunissa 190 asteessa noin 15-20 minuuttia.