12 / 05 / 2020
Paninin perheillallinen
Viikonloppuna on tarjolla taas Paninin super suosittu Cena di famiglia – italialainen perheillallinen! Asiakkaiden toiveisiin on vastattu ja tällä viikolla Mikko ja Janne ovat suunnitelleet uuden herkullisen jaettavista alku-, pää- ja jälkiruoasta koostuvan italialaisen menun viikonlopuksi.
29 €/ hlö
Kuudelle hengelle yhteensä 150 €
Oliiveja ja tapenenadea (L, G)
Tomaattia ja mozzarellaa (L, G)
Paahtopaistia ja tonnatokastiketta (L, G)
Parmesansalaattia (L, G)
Foccaccia (L)
Pizzetta (L)
Possua ”pepe verde” ja sitruunalla maustettua perunaa (L, G)
Pieni makea: Suklaakakkua, raparperia ja mansikkaa (L, G)
TILAUSOHJEET
Tilaukset viimeistään keskiviikkona 20.5. klo 10 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi.
NOUTO
Nouto keskiviikkona klo 11-15 välisenä aikana ravintola Paninista (Linnankatu 3).
VALMISTUSOHJEET
Alkuruoat ovat kaikki kylmiä ja valmiita syötäväksi, siirrä ne vain tarjoiluastiaan ja nautiskele.
Parmesansalaatti
Viimeistele repimällä vihreäsalaatti paahdetun kaalin päälle, ja ripottele päälle vielä vähän oliiviöljyä – valmista tuli.
Paahtopaisti ja tonnatokastike
Paahtopaistin tonnatokastike on erikseen kupissa. Pyörittele paistit kastikkeessa isossa kulhossa ja laita tarjolle, tai käytä kastiketta kuin dippikastiketta.
Foccaccia
Leipä kannattaa käyttää kuumassa uunissa 180 asteessa noin 5 min ennen tarjoilua, samoin pizzetta. Voit käyttää alkuruokia leivän päällisinä tai laittaa niitä pizzetan päälle, tai sitten vain nautiskella sitä mukaan kun kerkiät.
Pepe verde ja sitruunaperuna
Lämmitä liha ja perunat 180 asteisessa uunissa noin 10 min. Liha ja kastike kannattaa olla tarjolla samasta astiasta, niin mukana tulee myös maku.
Oikein hyvää ruokahalua – Buon appetito!
« Takaisin