30 / 01 / 2024
Mikko Pakolasta PRO-voittaja
Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset on palkittu jo 22. kerran Helsingissä ja Ravintolan keittiöpäällikkö/-mestari -sarjan palkinnon kävi pokkaamassa ravintola Smörin Mikko Pakola. VoiVeljet onnittelee!
Ravintola-alan Oscareiksi luonnehditussa PRO-gaalassa oli ehdolla 48 finalistia horeca-alan työpaikoista ympäri Suomen. Ehdokkaat asetettiin kansanäänestyksellä, ja lopulliset voittajat valitsi ravintola-ammattilaisista koostuva tuomaristo. 16 eri sarjaan jaetut ehdokkaat saivat palkintonsa säihkyvässä gaalassa maanantai-iltana 29. tammikuuta.
”Olen osallistunut moniin kilpailuihin, mutta aika harvoin on tullut mitään voitettua. Suomalainen urheilulegenda Juha Mietokin koki useita karvaita tappioita, mutta muistetaan kuitenkin hienosta urasta. Sikasiistiä, että joku koitti hiihtää vielä puusuksilla, vaikka olisi ollut parempiakin vaihtoehtoja tarjolla.” Pakola totesi kiitospuheessaan Helsingin Oopperatalossa.
PRO-tunnustuspalkinnot jakaa horeca-alan ammattilaisten Aromi-lehti
« Takaisin