Menu di Pasqua – Italialainen take away pääsiäismenu 

Mukaan otettavien herkkujen tarjonta laajenee pääsiäisenä! Keittiömestarimme suunnitteleman kokonaisuuden Menu di Pasquan avulla voitte nauttia täydellisen italialaisen pääsiäismenun alku-, pää- ja jälkiruokineen. Me annamme selkeät ohjeet – viimeistelyn voi tehdä kotona vaikka koko perheen voimin.


MENU DI PASQUA
29 €/ hlö


JAETTAVIA ALKURUOKIA

  • Oliiveja (L, G)
  • Marinoitua artisokkaa (L, G)
  • Salamia (L, G)
  • Italialaista juustoa (G)
  • Caesarsalaattia (L)
  • Pizzaa (L)
  • Leipää ja levitettä (L)

JAETTAVAT PÄÄRUOAT

  • Gnoccheja (L), ylikypsää karitsaa ja tomaatti-rosmariinikastiketta (L, G)
  • Mozzarellalasagnea (L)

PIENI MAKEA

  • Tiramisu

TILAUKSET

EDIT: 8.4. klo 11:00 Menu di Pasqua SOLD OUT! Myyty loppuun.
Viimeistään ke 8.4. klo 14 mennessä VoiVeljien myyntipalvelusta puhelimitse 0207 417 333 (klo 10–14) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voiveljet.fi.


NOUTO

Torstaina 9.4. ravintola Paninista (Linnankatu 3) klo 11-15 välisenä aikana. Kulku ravintolaan Linnankadun puolelta.


VALMISTUSOHJEET

Pizzaa lukuun ottamatta kaikki Menu di Pasquan alkuruoat ovat kylmiä ja valmiita tarjoiltaviksi. Sinun tarvitsee ainoastaan asetella ne esille ja sekoittaa caesarsalaatin kastike salaattiin, sekä lämmittää pizza ohjeiden mukaan.

CAESARSALAATTI

  1. Laita salaatinlehdet kulhoon ja kaada kastike päälle
  2. Sekoita salaatti ja kastike hyvin
  3. Lisää krutongit lopuksi
  4. Huom! tarpeeksi iso salaattikulho helpottaa sekoittamista

PIZZA

  • Lämmitä 180 asteisessa uunissa noin 5–10 min
  • Valmis – tarjoile – nauti!

GNOCCHEJA JA YLIKYPSÄÄ KARITSAA

Pääruoan liha tulee vakumoituna kastikkeen kanssa, jotta liha pysyy mahdollisimman mehevänä. Lämmitystapoja on kaksi:

Tapa 1

  1. Kiehauta niin isossa kattilassa vettä, että vakuumipussi mahtuu kokonaan veden alle uppeluksiin
  2. Ota kattila pois liedeltä, laita vakuumipussi kuumaan veteen uppeluksiin ja kansi päälle, anna olla 10-15 min, kunnes tunnet, että liha ja kastike ovat kuumia
  3. Avaa pussin kulma, valuta kastike kattilaan (kiehauta sillä aikaa kun leikkaat lihan)
  4. Siirrä liha leikkuulaudalle ja leikkaa sopiviksi annospaloiksi
  5. Kaada kiehautettu, kuuma kastike lihan päälle
  6. Valmis – tarjoile – nauti!

Tapa 2

  1. Avaa pussin kulma, valuta kastike kattilaan
  2. Ota liha pois vakuumipussista ja laita uunivuokaan > lämmitä liha uunissa noin 180 astetta noin 15 min
  3. Kiehauta kastike
  4. Leikkaa liha sopiviksi annospaloiksi
  5. Kaada kuuma kastike lihan päälle
  6. Valmis – tarjoile – nauti!

Gnocchien paisto-ohje:

  • Laita pannulle 2 rkl öljyä ja 2 rkl voita (halutessasi voit laittaa myös yhden murskatun valkosipulin kynnen pannulle)
  • Laita levy päälle ja kun voi alkaa ruskistua, lisää gnocchit ja paista kauniin ruskeiksi molemmin puolin
  • Mausta suolalla, pippurilla ja rosmariinilla
  • Valmis – tarjoile – nauti!

MOZZARELLALASAGNE

Lämmitysohjeet:

  • Siirrä uunivuokaan
  • Lämmitä 180 asteisessa uunissa noin 20-25 min
  • Valmis – tarjoile – nauti!