12 / 11 / 2018

VoiVeljet on osa We Speak Gay -yhteisöä

VoiVeljet on nyt osa We Speak Gay -yhteisöä. Yhteisön arvojen mukaan jokainen ihminen on yhdenvertainen, ja yhteisön toimijat ovat osaltaan luomassa ympäristöä, jossa jokainen voi kokea olevansa arvokas.

–Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo koskettavat kaikkia vähemmistöjä ja moninaisuutta yleensä. Tämä on myös We Speak Gay -yhteisön viesti eli kaikki ovat yhdenvertaisia. Yhteisö kattaa moninaisuuden ymmärtämisen ja hyväksymisen tai halun ja tahdon ymmärtää, yhteisön perustaja Hannu Medina kertoo.

We Speak Gay -tunnus viestii näin myös VoiVeljien avoimesta ja ennakkoluulottomasta suhtautumisesta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin. We Speak Gay -yhteisön jäsenenä VoiVeljet on sitoutunut sen periaatteisiin:

  • Kaikkia asiakkaita ja vierailijoita kohdellaan yhdenvertaisesti riippumatta sukupuolesta, rodusta, etnisyydestä, seksuaalisesta suuntautumisesta, kansalaisuudesta, uskonnosta, vammaisuudesta tai iästä.
  • Työyhteisössämme kunnioitetaan ja arvostetaan kaikkia henkilökunnan jäseniä.
  • We Speak Gay -tunnus on näkyvissä sekä verkkosivuillamme että ravintoloissamme.
  • Osallistumme vuosittaiseen We Speak Gay -päivään.
  • Tarjoamme asiakkaillemme tietoa LGBTQ-yhteisöstä ja -tapahtumista.

 

Yhteisön jäsenyyttä voivat hakea kaikki yritykset, jotka kohtelevat työntekijöitään ja asiakkaitaan kunnioittavasti ja yhdenvertaisesti.

 

« Takaisin