25 / 03 / 2021

Maukas pääsiäinen Voiveljiltä

Voiveljien mukaan otettavien herkkujen tarjonta laajenee taas pääsiäisenä.

Paninin runsas Menu di Pasqua vie makumatkalle Italiaan ja taipuu monenlaiseen pääsiäisen viettoon. Göranin keväinen pääsiäismenu taas tuo raikkaan tuulahduksen merimaisemista alku-, pää- ja jälkiruokineen.

Oman leipomon ”Limited edition” kakut ovat 2021 pääsiäisenä Oreo-Nutella ja Mango-passionmoussekakku, sekä tarjolla on myös jokaisen pääsiäispupun unelma: herkkukassi! Juureen leivottua saaristolaisleipää, makoisia karamellipoppareita, mehevää appelsiinikakkua ja herkullista kinderpiirakkaa. NAM!

Katso koko valikoima ja tilaa pääsiäistarjoilut Voiveljien verkkokaupastaPääsiäismenu à la Göran

Ravintola Göranissa pakataan hymyssä suin pääsiäisherkkuja teidän iloksi! Take away -menut on nyt tilattavissa ja tilausaikaa on tiistaina 30.3. asti. Pääsiäiskasseja on tarjolla rajoitettu määrä, joten tilaa omasi pian! Nouto torstaina 1.4. klo 11-16 ravintola Göranista (Linnankatu 72).

Katso pääsiäismenu ja tilausohjeet tästä


Leipomon pääsiäisherkut

Nyt on lupa herkutella! Oman leipomon vain pääsiäisenä myynnissä olevat pikkukakut ovat tänä pääsiäisenä Oreo-Nutella ja Mango-passionmoussekakku. Myynnissä on myös kassien kassi, HERKKUKASSI! Tilaukset su 28.3. mennessä ja nouto to 1.4. klo 11-18 Tiirikkalasta.

Katso hinnat ja valikoima tästä


Paninin Menu di Pasqua

Viime vuonna loppuunmyydylle italialaiselle matkumatkalle pääsee tilaamalla Paninin Menu di Pasqua pääsiäismenun. Alkuun antipastoja ja pizzaa, väliruokien kautta pääruokaan ja kokonaisuuden viimeistelee passiontartaletti. Molto bene! Tilaukset ma 29.3. mennessä ja nouto to 1.4. klo 11-18 Tiirikkalasta. 

Katso menu ja tilaa tästä

« Takaisin