17 / 01 / 2023

Kesätöihin VoiVeljille 2023

Turku on Suomen ruokapääkaupunki, ja VoiVeljillä on ilo olla mukana rakentamassa ja kehittämässä sen kulttuuria. Kuusi upeaa ravintolaa ja kaksi tilausravintolaa kaupungin parhailla paikoilla palvelevat turkulaisia arjen kiireissä ja juhlan hetkinä.

Meillä ei keittiössä paahdeta otsa rypyssä, mutta hyvään ruokaan suhtaudumme aina sen vaatimalla arvostuksella. Tärkeintä on, että ympärillä on samanhenkisiä ihmisiä, jotka rakastavat ruokaa yhtä paljon kuin me. Se on laadukkaan ruoan ja palvelun edellytys.

Kesäpäivät ovat yleensä ihanan kiireisiä, joten toivomme hakijalta hymyilevää asennetta ja positiivista energiaa. Aikaisempi kokemus ja koulutus alalta katsotaan eduksi, mutta kiinnostus ravintola-alaa kohtaan ja etenkin reipas työhön tarttumisen into on tärkeintä.

Kesätöitä on tarjolla niin salin kuin keittiön puolella kaikissa kuudessa ravintolassamme – Paninissa, Gräddassa, Smörissä, Göran, Tiirikkala ja Ekblomissa. Saat perehdytyksen töihin ennen kesätöiden alkua ja halutessa kesällä on mahdollisuus tehdä enemmänkin tunteja.

Täytä hakulomake täällä ja hae meille töihin!

 


 

Kesätöihin jäätelökioskille 2023

Kesätyö jäätelökioskissa on hyvä kokemus niin nuorelle kuin vähän vanhemmallekin jäätelön ja herkkujen ystävälle. Tärkeintä on iloinen ja asiakasystävällinen asenne sekä reipas työote. Kioskissa tehdään töitä pääsääntöisesti itsenäisesti ja päivät ovat yleensä mukavan kiireisiä. Kioski avautuu toukokuussa ja palvelee herkkusuita läpi kesän syyskuulle saakka. Kiireisin sesonki ajoittuu kesäkuusta elokuulle.

Koulutamme tehtävään ennen töiden alkua. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.

Vastaa muutamaan helppoon kysymykseen ja lähetä hakemuksesi täällä

« Takaisin