05 / 03 / 2021

Kesä, tule jo!

Seuraavan kolmen viikon ajan 8.–28.3. ravintoloidemme asiakaspaikat ovat suljettuna hallituksen päätöksellä ja arvaatte varmaan mitä odotamme ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ravintoloiden avausta, kesää, asiakkaita, halauksia, yhteisiä lounaita ja iltoja!

Jotain uutta & jännittävääkin on tulossa: Panini uudistuu parhaillaan, E. Ekblom täyttää keväällä 10-vuotta ja ravintolaperheemme avaa uuden ravintolan. Mitä ja missä? Salaisuuksien verhoa raotetaan myöhemmin, eli pidetään se ilouutinen vielä salaisuutena.

Katsothan alta mitä kaikkea meillä Voiveljillä on tarjolla maaliskuussa 8.–28.3.

Toivottavasti nähdään taas pian!


Göranin lounas

OHOI! Ravintola Göranin suosittua kotilounasta on tarjolla myös sulun ajan. Käy nappaamassa mukaan arkisin klo 11-13:30 välillä ja ihastele samalla kevään etenemistä Aurajoen alajuoksulla. Saavuthan noutamaan lounaan suositusten mukaisesti terveenä ja maski kasvoilla.

Viikoittain vaihtuvan lounaan löydät tästä


Wolttaa tai nouda

Turku Cloud Kitchenin tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin ja kaikki yhdestä osoitteesta. Paninin artesaanipizzoja, Tiirikkalan burgereita ja Korean Kimchi Housen annoksia. Easy, breezy, TCK!

Ravintoloiden ollessa suljettuna voit nauttia etänä brunssin, lounaan, dinnerin tai treffit – you name it! Klikkaa tästä Woltin sivuille.


Take away herkkuja Tiirikkalasta

Nyt, jos koska, kaipaamme arkeen pieniä piristyksiä! Turku Cloud Kitchenin suolaisten annosten lisäksi Tiirikkalasta saat haettua mukaan myös meidän oman leipomon herkkuja vitriinin vaihtuvasta valikoimasta. Lisäinfoa löydät Tiirikkalan nettisivuilta.

Muistathan toimia ohjeistusten mukaisesti ja saavuthan ainoastaan terveenä.


Jannen take away kattilamenu

Haluaisitko nauttia ravintolatason annoksista kotona? E. Ekblomin keittiön esivalmistelemia makuelämyksiä saa myös kotiin ja ruoat pitää itse ainoastaan lämmittää ja laittaa tarjolle.

Tilaukset (8.-28.3.) osoitteeseen info@eekblom.fi viimeistään keskiviikkoisin klo 16 mennessä ja nouto perjantaisin ravintola Göranista klo 11-16. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä yhteystietosi sekä menujen määrän.


Paninin annoksia K-kaupoista

Valtavan suosion saaneita ravintola Paninin pastoja, salaatteja ja pizzarullia on nyt myynnissä jo monessa Turun seudun K-Kaupassa! Käy nappaamassa mukaan (etä)toimistolle tai vaikka kotiin helpottamaan arjen aikatauluja. Joillekin maistuu lämmitettynä, toiset nauttii sellaisenaan. Molto bene!


Tue ravintoloita – osta lahjakortti

Me VoiVeljillä toivomme, että ostaisit lahjakorttejamme ja käyttäisit niitä sitten kun se on taas mahdollista (voimassaoloaika on 12 kk). Voit ostaa lahjakortin johonkin tiettyyn kuudesta ravintolastamme tai valita haluamasi summan. Support your local ❤️

Lahjakortteja voit tilata helposti lahjakorttikaupastamme

« Takaisin