11 / 06 / 2020

Juhannuksen herkut ja tarjoilut helposti VoiVeljiltä

Juhannus on monelle perinteinen – aivan kuten ennenkin, ja toisilla sitten taas suunnitelmat menivät täysin uusiksi vallitsevan tilanteen takia. Yhteistä kaikille on kuitenkin juhannuksen herkut, keskikesän juhlasta nauttiminen ja tänä vuonna myös upea lämmin aurinkoinen sää.

Me VoiVeljillä haluamme helpottaa valmisteluja ja ehdotamme tarjoiluksi Göranin runsasta grillikassia, E. Ekblomin kolmen ruokalajin juhannusmenua, Paninin italialaista juhannusillallista tai Tiirikkalan piknik-tapaslautasta – jokaiselle jotakin ja kaikki take awayna. Lisäksi juhannuksena kannattaa herkutella meidän oman leipomomme kesäisellä Brita-kakulla ja saaristolaisleivällä, kauniiseen puuvuokaan leivottuna!


TILAUSOHJEET⁣⁣⁣
Tilaukset viimeistään ke 17.6. klo 14 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–16) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. ⁣Saat tarkemmat tiedot ja nouto-ohjeet myyntipalvelustamme tilauksen yhteydessä.


GÖRAN

Juhannuksen Grillikassi
Haaveena viettää keskikesän juhlaa rentoutuen, ei keittiössä ahertaen? Göranin menu on grillausta vaille valmis nautittavaksi!

Menu
Kesäsilliä
Fenkolisilakkaa
Savusiika Gubbröraa
Varhaisperunasalaattia
Katkarapu-couscoussalaattia
Marinoitua entrecôtea (n. 200 g) ja lipstikka-sitruunavoita 

29 €/ hlö


E. EKBLOM

Juhannusmenu Jannen kattilasta
Juhannusta voi juhlistaa myös tilaamalla E. Ekblomin kolmen ruokalajin herkullisen menun Jannen kattilasta kotiin tai vaikka mukaan mökille. 

ALKU Ekblomin skagenia, saaristolaisleipää ja mummonkurkkua 
PÄÄ Grillattua possunplumaa, paahdettua varhaiskaalia ja tummaa siiderikastiketta 
JÄLKI Raparperimoussea ja sitruunamantelikakkua 

Kattilamenu
35 €/ hlö


PANINI

Paninin italialainen juhannus
Paninin super suosittu Cena di famiglia – italialainen perheillallinen on tarjolla myös juhannuksena! Herkullinen jaettavista alku-, pää- ja jälkiruoasta koostuva menu sisältää antipasteja, pizzaa, salaattia, lämpimiä ruokia ja pientä makeaa

Hyvä ruoka tunnetusti nostaa aina tunnelmaa ja on juhannuksen kohokohta. Paninin italialainen illallinen on vain lämmitystä ja esillelaittoa vaille valmis nautittavaksi.

Italialainen juhannus illallinen
33 €/ hlö


VOIVELJET LEIPOMO

Brita-kakku (L, G) 54 €
Voiveljien oman leipomon Brita-kakku on vain kokoamista vaille valmis: tuotepakkaus sisältää kakkupohjan lisäksi täytteen (kermavaahtoa, mansikkahilloa ja vaniljakreemiä) ja koristeeksi tietysti tuoreita mansikoita. Kakun saa halutessaan myös valmiiksi täytettynä.

Saaristolaisleipä 5 €
Vegaaninen appelsiinimehuun leivottu saaristolaisleipä saa makua ja rakennetta hapanjuuresta, ilman hiivaa!


« Takaisin