Äideille, isille ja ystäville kalenterista löytyy jo oma juhlapäivä, romanttista rakkautta puolestaan juhlitaan häämenoin sekä usein vuosipäivää muistamalla. Mutta entä sisarukset? 

Neljän sielunveljen perustama ravintolaperhe VoiVeljet juhlii nimipäiväänsä muiden Veli-nimisten kanssa torstaina 9.1., lanseeraa samalla kampanjan rakkaiden veljien ja siskojen puolesta sekä haastaa kaikki turkulaiset mukaan juhlimaan sisarusrakkautta.

“Jostain syystä sisaruksille ei ole Suomessa vakiintunutta merkkipäivää, vaikka sisarussuhde on aivan erityinen – ei kai kukaan voi tuntea ihmistä samalla lailla kuin lapsuuden perheessä kasvanut sisko tai veli? Mitä enemmän asiaa ajattelimme, sitä kummallisemmalta se tuntui. Päätimme, että jatkossa ravintolaperheessämme siskoja ja veljiä juhlitaan aina tammikuussa. Samalla kannustamme kaikkia turkulaisia mukaan juhlaan, myös paikallisia yrittäjiä kukkakaupoista elokuvateattereihin. Ehkäpä saamme lanseerattua Suomeen uuden juhlapäivän!” sanoo VoiVeljien toimitusjohtaja Janne Juvonen.

VoiVeljet käynnistää juhlat torstaina 9.1. Velin ja nyt myös VoiVeljien nimipäivänä, ja ilonpito jatkuu yrityksen ravintoloissa Sisarusten viikon merkeissä aina sunnuntaihin 12.1. saakka. Juhlan kunniaksi VoiVeljet-ravintoloissa on tarjolla herkullisia ja omintakeisia erikoisuuksia kuohuvasta kakkubuffettiin. Kampanja näkyy myös somessa, jossa turkulaisia kannustetaan nostamaan maljaa niin sisaruksille kuin sielun veljille ja siskon statukseen yltäneille rakkaille.

“Meitä oli neljä kaveria perustamassa VoiVeljiä reilut 10 vuotta sitten. Suvannon Janne ja Mikko tuntevat jo lapsuudesta ja ovat mm. pelanneet lätkää yhdessä. Janne S. ja Mika taas tutustuivat Paninissa vuonna 1997 ja itse tapasin uudet veljeni ensimmäisen kerran vuonna 2001. Kun nimesimme ravintolaperheemme, halusimme tehdä kunniaa myös tälle veljeydelle. Tämä juhla on yhtä lailla kunnianosoitus rakkaille perheenjäsenille,” Juvonen selittää.


Lisätietoja: 

Sini Hallisto
Markkinointipäällikkö, VoiVeljet Oy
040 735 4358
sini.hallisto@voiveljet.fi


VoiVeljet-ravintolaperheeseen kuuluu kuusi ravintolaa ja kaksi tilausravintolaa Turun jokirannan tuntumassa: Göran, Smör, Panini, E.Ekblom, Panini, Tiirikkala, Bruukki, Vanhapanini ja Neuvolansali. Yritys on perustettu vuonna 2008 Janne Juvosen, Janne Suvannon, Mikko Lemisen ja Mika Lövgrenin toimesta ja sen omistajiin liittyivät vuonna 2014 myös Jarno Venho sekä Ossi Ruusunen.