19 / 04 / 2022

Gräddan vappuviikonloppu

Kevät on vihdoin saapunut ja Gräddassa juhlitaan vappua tyylikkäästi sekä lauantaina että sunnuntaina. Kolmen ruokalajin vappumenu on tarjolla vapunaattona 30.4. klo 17-21 (ravintola avoinna 23 asti) ja vapunpäivänä 1.5. brunssilla on kaksi kattausta klo 12 ja 15.

Varaa pöytä tästä


VAPPUAATON MENU 30.4.

Vappumenu / pääruokana kasvisannos 42€
Vappumenu / pääruokana liha-annos 47€

ALKURUOKA
Parsakeittoa (L, G)
Marinoitua parsaa ja cavi-arttia 
tai 
Toast skagen (L)
Paahdettua briossia, siianmätiä ja mummonkurkkua 

PÄÄRUOKA
Paahdettua kukkakaalia (L, G)
Pinaattipolentaa, kihernettä ja mantelia 
tai
Paistettua häränfilettä (L)
Hasselbackanperunaa, broccoliinia ja punaviinikastiketta  

JÄLKIRUOKA
Pikkumunkit
Dulce de leche ja vadelmahilloa


VAPPUPÄIVÄN BRUNSSI 1.5.

35€/hlö

BRUNSSIMENU 
Appelsiinitäysmehua (M, G)
Omenamehua (M, G)
Mansikkasmoothie (L, G)
Romainesalaattia, caesarkastiketta ja krutonkeja 
Croisantteja ja foccacciaa 
Hummusta, pestoa ja marmeladia (L, G, sis pähkinää)
Kurkkua, kirsikkatomaattia ja pikkelöityä punasipulia (M, G)
Marinoitu parsa-perunasalaatti (L, G)
Coleslaw poltetusta kaalista ja tryffelimajoneesia (L, G)
Paahdettua porkkanaa, pinjansiemeniä ja vuohenjuustoa (VL, G)
Härkätartar ja graavattua keltuaista (L, G)
Katkarapu skagen kananmunalla (L, G)
Sokerisuolattua kirjolohta ja marinoitua fenkolia (L, G)
Poropiirakkaa, leipäjuustoa ja lakkahilloa (VL)

Paahdettua kirjolohta, kevätvihanneksia ja tilli-hapankermaa (L, G)
Härkäpapufalafelit, kevätvihanneksia ja minttujogurttia (L, G)

Briejuustoa ja viikunahilloa (G)
Tuoreita hedelmiä (M, G)
Oman leipomon kakkua 
Raparperipiirakkaa (L)
Suklaamoussea (L, G)
Pikkumunkkeja ja vadelmahilloa 


Varaa pöytä tästä 



« Takaisin