Tätä on odotettu! Vuonna 1832 rakennetussa upeassa empiretyylisessä puutalossa, Aurajoen itäisellä rannalla nautitaan kiireettömästä sunnuntaibrunssista 5.9. alkaen klo 12-15. Ravintola on avoinna klo 16:30 asti.
Tarjolla on kaunis kattaus laadukkaista ja kauden rakkaimmista raaka-aineista valmistettuja salaatteja, lämpimiä ruokia ja herkullisia jälkiruokia. Gräddan sunnuntaibrunssi tarjoillaan kaupungin kauneimman puutalon seinien suojassa 35 euron hintaan.
Suosittelemme pöytävarausta
Brunssin lisäksi sunnuntaisin on tarjolla myös Gräddan kesämenun suosikki – boullabaisse 19 €
Appelsiinitäysmehua (L, G)
Omenamehua (L, G)
Mansikka-minttusmoothie (L, G)
Romainesalaattia, caesarkastiketta ja krutonkeja
Croisantteja ja foccacciaa (L)
Hummusta ja pestoa (M, G, sis. pähkinää)
Coleslaw grillatusta kaalista (M, G)
Mummonkurkkua (M, G)
Tomaattia ja pikkelöityä punasipulia (M, G)
Herne-perunasalaattia (M, G)
Katkarapu Skagen kananmunalla (M, G)
Savukirjolohimoussea (L, G)
Poropiirakkaa, leipäjuustoa ja lakkahilloa (VL)
Fetajuusto-kasvispiirasta (L)
Paahdettua kukkakaalia, tryffelimajoneesia ja cashewpähkinää (M, G)
Lämmin ruoka:
Su 5.9. Yrttivoissa paistettua kananpoikaa ja satokauden juureksia (L, G)
Su 12.9. Glaseerattua häränposkea, satokauden juureksia ja punaviinikastiketta (L, G)
Lämmin kasvisruoka:
Su 5.9. Friteerattuja falafeleja, seesaminsiemeniä, kesäsipulia ja minttujogurttia (L, G)
Su 12.9. Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa, belugalinssejä ja sitruscremeä (VL, G)
Tuoreita hedelmiä (M, G)
Oman leipomon piirakkaa
Suklaamoussea (VL, G)
Appelsinjuice (L, G)
Äppeljuice (L, G)
Jordgubbs- och mint smoothie (L, G)
Roman sallad, caesar dressing och krutonger
Croissant och Foccacia (L)
Hummus och pesto (MP, G, innehåller nötter)
Coleslaw från grillad kål (MP, G)
Inlagd Gurka (M, G)
Tomat och picklad lök (MP, G)
Ärt- och potatissallad (MP, G)
Skagenröra och ägg (MP, G)
Rökt laxmousse (L, G)
Renpaj, brödost och hjortronsylt (LL)
Vegetariskpaj med fetaost (L)
Rostad blomkål, tryffelmajonnäs och cashewnöt (MP, G)
Varm mat:
5.9. Kyckling stekt i örtsmör med primörsaker (L, G)
12.9. Glaserad oxkind, nyskördade rotsaker och rödvinssås (L, G)
Varm vegetarisk mat:
5.9. Falafel, sesamfrön, sommarlök och mintyoghurt (L, G)
12.9. Rostade rödbetor, getost, belugalinser och citruscreme (LL, G)
Färsk frukt (MP, G)
Kaka från vårt eget bageri
Chokladmousse (LL, G)