04 / 05 / 2020
E. Ekblomin äitienpäivämenu
Menu Jannen kattilasta
Toukokuun ensimmäisen viikon juhlanaiheena ovat kaikki äidit. Kattilamenu saa jatkoa ja tällä kertaa menussa on merenherkkuja! Jättiravunpyrstöjä, lohta sekä jälkimakeana herkullista kakkua mansikoilla.
ALKU
Chili marinoituja jättiravunpyrstöjä ja appelsiini-fenkolisalaattia (L, G)
PÄÄ
Savustettua lohta, parsaa, tomaattia ja basilikamajoneesia (L, G)
JÄLKI
Kakku paahdetusta valkosuklaasta ja mansikoita (L ,G)
38 € / hlö
_____
TILAUSOHJEET
Tilaukset viimeistään to 7.5. klo 14 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä arvion noutoajasta ja puhelinnumeron mistä tarvittaessa tavoittaa. Huomioittehan, että menua on myynnissä rajattu määrä. Otamme tilauksia vastaan to 7.5. klo 14 asti tai niin kauan kuin menuja on jäljellä.
NOUTO
Lauantaina 9.5. ravintola E. Ekblomista klo 12-14 välisenä aikana.
_____
VALMISTUSOHJEET
Alkuoruoat
Asettele ravut ympyrään lautaselle, nosta salaatti keskelle ja koristele Mimiksen kukilla.
Pääruoka
Lämmitä uuni 200°c asteiseksi. Ota uunivuuan kansi pois ja laita vuoka uuniin n. 10 minuutiksi. Nosta lohipalat ja parsat kauniisti lautaselle ja majoneesia viereen. Koristele Deliverden basilikalla.
Jälkiruoka
Nosta kakku lautaselle, laita mansikat päälle, koristele kukilla ja basilikalla.
_____
JANNEN VIINIVINKIT
Alku ja pääruoalle: Ayala Champagne Brut Nature (tai joku muu Kuiva Champagne tai Cava)
Jälkkärille: Bersano Brachetto d’Acqui Castelgaro 2018
« Takaisin