19 / 08 / 2020

Daphne-Club Göranissa

Turun muusikot järjestävät syksyn 2020 aikana Ravintola Göranissa kahvikonserttien sarjan. Konserttisarjan ohjelma vaihtelee klassisesta musiikista kelluvaan jatsiin trubaduurimeininkiä ja harmonikkaa unohtamatta.

Göranissa on sunnuntaisin tarjolla viikonloppumenu ennen konserttia klo 12–16 ja kahvilatuotteita koko konsertin ajan klo 18 asti.

Esiintyjät:

Su 23.8. Duo HAKA
Viulisti Hanne Lundin ja Katariina Sallisen Duo HAKA esittää viulumusiikkia barokista tangoon ja jazziin – koskettavia, aurinkoisia ja villejäkin kappaleita luvassa!

Su 27.9. Annika Nord
Laulaja-kitaristi Annika Nord keikkailee150 keikan vuositahtia ympäri Suomea. Daphne-Clubilla hän esittää trubaduurina omaa tuotantoaan.

Su 25.10. Brass Ensemble Taikaa
Brass Ensemble Taikaa koostuu Turun Filharmonisen orkesterin vaskisoittajista Tanja Nisonen (käyrätorvi,) Megumi Nakazawa (trumpetti), Anna-Liisa Lindberg (pasuuna) ja Nicolas Indermuehle (tuuba). Konsertissa kuullaan suomalaista musiikkia Atso Almilasta Jean Sibeliukseen sekä muutama ulkomaalainen numero.

22.11. Taina Laiho
Taina Laiho taikoo rytmisen ja melodisen seikkailun harmonikalla. Taina tunnelmoi harvemmin kuultuja versioita tutuista ja tuntemattomammistakin kappaleista musiikinlajista toiseen siirtyillen.

13.12. Möly Trio feat. Severi Pyysalo & Niklas Winter
Saksofonisti Jaakko Martikaisen, rumpali Johan Ölanderin ja basisti Pasi Lyysaaren MÖLy Trio saa Daphne-Clubille huippuvieraikseen vibrafonisti Severi Pyysalon ja kitaristi Niklas Winterin. Luvassa on tunnettuja jazz-standardeja, vapaata tunnelmointia ja iskevää energiaa sunnuntain ratoksi.

AIKA: Kaikki konsertit alkavat klo 16.30. Kesto noin 60 minuuttia.
PAIKKA: Ravintola Göran – Forum Marinum, Linnankatu 72, Turku
LIPUT: 10/5€ Ravintola Göranin ovelta konserttipäivinä klo 15.30 alkaen

« Takaisin