VoiVeljet Catering

On niin monia tilanteita, joita haluamme juhlistaa hyvällä ruoalla. Siksi ei ole yhdentekevää, mitä tarjolle silloin katetaan. Turun seudulla toimiva VoiVeljet Catering on pitopalvelu, joka suunnittelee ja valmistaa tilaisuuteesi sopivat tarjoilut toiveidesi mukaan – aina intohimolla ja hymy huulilla. Olipa kyseessä intiimi illallinen tai tuhannen hengen megatilaisuus, kaikki tehdään aina samalla tinkimättömällä asenteella. Parhaat raaka-aineet, yksityiskohtia myöten hiotut maut ja ammattitaitoinen otteemme takaavat, että sinun juhlistasi puhutaan pitkään. Cateringin lisäksi voit tilata kauttamme kokin kotiin valmistamaan upean illallisen.

Catering-menuissa maistuvat sesongit ja Turun lähiseudun raaka-aineet

Alla näet esimerkkejä pitopalvelumme valmiista menukokonaisuuksista. Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan. VoiVeljet Catering räätälöi mielellään menut toiveitasi vastaavaksi, ja huomioimme myös erityisruokavaliot ja etukäteen ilmoitetut ruoka-ainerajoitteet. 


Ota yhteyttä myynti- ja asiakaspalveluumme – suunnitellaan yhdessä tilaisuus, jonka jokainen suupala on elämys.

Toimitusehtoihimme voit tutustua täällä.


Loka-Joulukuu

Caesarsalaattia ja krutonkeja L
Kana- taateli-kvinoasalaatti L, G
Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä L, G
Parmankinkku-perunasalaattia L, G
Vihreää salaattia ja karpalovinaigretteä L, G
Talon leipää ja porkkanahummusta L
***
Leivos

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan



Loka-Joulukuu

Soijamarinoitua kirjolohta, seesamia ja wasabimajoneesia L, G
Maapähkinällä maustettua possua ja retikkaa L, G
Paahdettua parsakaali-cashewpähkinäsalaattia L, G
Katkarapu-nuudelisalaattia ja makeaa chilikastiketta L, G
Limemarinoitua kaalisalaattia L, G
Vihreää salaattia ja sitrusvinaigretteä L, G
Hedelmiä L, G
***
Bao Bun
Nyhtökanalla täytetty höyrysämpylä, pikkelöityjä vihanneksia ja gochujangmajoneesia L
***
Leivos

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan



Loka-Joulukuu

Soijamarinoitua tofua, seesamia ja wasabimajoneesia M, G
Parsakaali-cashewpähkinäsalaattia M, G
Wakame-nuudelisalaattia ja makeaa chilikastiketta M, G
Limemarinoitua kaalisalaattia M, G
Vihreää salaattia ja sitrusvinaigretteä M, G
Maapähkinällä maustettuja siitakesieniä ja retikkaa M, G
Hedelmiä M, G
***
Bao Bun
Teryakisoijalla täytetty höyrysämpylä, pikkelöityjä vihanneksia, gochujangmajoneesia L
***
Leivos

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan



Loka-Joulukuu

Savukirjolohimoussea saaristolaisleivällä L
Naudan paahtopaahtopaistia, pikkelöityä puolukkaa ja piparjuurimajoneesia L, G
Waldorfinsalaattia ja saksanpähkinää L, G
Caesarsalaattia ja krutonkeja L
Parmankinkku-perunasalaattia L, G
Vihreää salaattia ja karpalovinaigretteä L, G
Yrttipestolla maustettuja kirsikkatomaatteja ja pikkelöityä sipulia L, G
Talon leipää ja vaahdotettua ruskeaa voita L
***
Pitkään haudutettua härkää, paahdettuja satokauden kasviksia ja timjamikastiketta L, G
***
Leivos

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan



Loka-Joulukuu

Caviart-moussea saaristolaisleivällä M, G
Marinoitua kylmäsavutofua ja tryffelikreemiä M, G
Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa ja auringonkukansiemeniä L, G
Waldorfin salaattia ja saksanpähkinää M, G
Artisokka-perunasalaattia M, G
Vihreää salaattia ja karpalovinaigretteä M, G
Yrttipestolla maustettuja kirsikkatomaatteja ja pikkelöityä sipulia L, G
Talon leipää ja vaahdotettua voita L
***
Tryffelipestolla täytettyä portobelloa, mantelikvinoaa ja rosmariinikastiketta L, G
***
Leivos

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan



Loka-Joulukuu

Tomaatti-mozzarella bruschettoja L
Paprikasalami-perunasalaattia L, G
Caesarsalaattia ja krutonkeja L
Marinoitua artisokkaa, paprikaa ja munakoisoa L, G
Vihreää salaattia ja sitrusvinaigretteä L, G
Marinoituja oliiveja L, G
Talon leipää ja pestotuorejuustoa L
***
Kanaa Saltimbocca, pestoperunoita ja timjamikastiketta L, G
***
Leivos

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan

 



Loka-Joulukuu

Graavattua kirjolohta ruisnapilla ja tillimajoneesia L
Savukirjolohimoussea saaristolaisleivällä L
Katkarapuskagenia L, G
Naudan paahtopaistia, pikkelöityä puolukkaa ja tryffelikreemiä L, G
Parmankinkku-perunasalaattia L, G
Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa ja auringonkukansiemeniä L, G
Waldorfinsalaattia ja saksanpähkinää L, G
Yrttipestolla maustettuja kirsikkatomaatteja ja pikkelöityä sipulia L, G
Vihreää salaattia ja karpalovinaigretteä L, G
Talon leipää ja saaristolaislimppua sekä vaahdotettua ruskeaa voita L
***
Pitkään haudutettua härkää, satokauden kasviksia ja pippurikastiketta L, G
***
Leivos

Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan

 



COCKTAIL-PALAT 3.50 €/KPL

Manchego-hunaja-sesam L, G
Savuporomousse ruisnapilla L
Savukirjolohimousse saaristolaisleivällä L
Mätimousse saaristolaisleivällä L
Tomaattipesto-mozzarella-bruschetta L

COCKTAIL-PALAT 4.50 €/KPL
Kirjolohipastramia siemenleivällä ja tillimajoneesia L, G
Katkarapuskagen-tuulihattu L
Härkätartar kuminanäkkileivällä

Minimilaskutus 20 palaa/laatu

Pitkään cocktailtilaisuuteen suositellaan valittavaksi yleensä noin 4–6 erilaista suolaista ja 1–2 makeaa palaa. Suolaisia cocktailpaloja 2 palaa/laatu/hlö.

Lyhyempään ns. minglaustilaisuuteen (noin 1–1,5 h) suositellaan valittavaksi yleensä noin 3 erilaista cocktailpalaa omien mieltymysten mukaan.



Tarjoiluhenkilökunta kauttamme arkisin 45 €/h/tarjoilija klo 24 asti ja klo 24 jälkeen sekä pyhäpäivinä 67 €/h/tarjoilija. Minimiveloitus henkilökunnasta on 4 h. Ylimenevät tunnit laskutetaan toteutuneen mukaan.



Kangaspöytäliinat 2,50 €/hlö
Kangasservietti 1 €/hlö

Astiat hinta/kpl
Ruokalautanen 0,9 €
Viinilasit 0,7 €
Kuohuviinilasi 0,7 €
Vesilasi 0,7 €
Grogilasi 0,7 €
Aromilasi 0,7 €
Kahvisetti 1,6 €
Aterimet 0,8 €/ pari
Keittolusikka 0,4 €
Vesikannut 1,5 €
Sokerikko 1,5 €
Kermakko 1,5 €

+ Kuljetus ja nouto astioille alk. 120 € (10km säteellä Turun keskustasta)



Ruokien toimituksen hinta Turun kaupunkialueella (10 km säteellä):

Ruokien toimitus 70 € ( ei sisällä esillepanoa)

Tarjoiluastioiden nouto 70 €

Turun ympäristökunnat sovitaan tapauskohtaisesti.


PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄÄ