25 / 04 / 2022

Äitienpäivä 2022

Toukokuun toisen viikonlopun juhlanaiheena ovat kaikki äidit. Tarjolla on taas erilaisia ja moneen makuun soveltuvia makuja niin paikan päällä ravintoloissa nautittavaksi kuin kotiin tilattavaksi. 

Uskomme että paras lahja mitä monet äidit ja isoäidit toivovat, on yhteinen aika omien lasten ja lastenlasten kanssa. Jaetut onnenhetket perheen kanssa ovat niitä, mitkä muistamme yleensä pisimpään. 


Äitienpäivä Ekblomissa

Mitä jos yllättäisit äidin varaamalla pöydän ravintola Ekblomista? Kolmen ruokalajin äitienpäivän menussa alkuun nautitaan vitello tonnatoa tai tomaatti-mozzarella ”salaattia” ja pääruoaksi voi valita nieriää tai hernearancinia. Juhlamenun viimeistelee mansikka-valkosuklaakakku.

Katso äitienpäivän menu tästä
Varaa pöytä Ekblomiin tästä


Smörin äitienpäivälounas

Kauneimmat hetket ja onnellisimmat muistot muodostuvat äitienpäivänä uudistuneessa Smörissä klo 12–18 (viimeiset varaukset klo 16). Neljän ruokalajin äitienpäivän menu sunnuntaina 8.5. hintaan 62€. Ilahduta äitiä elämyksellä!

Katso äitienpäivän menu tästä
Varaa pöytä Smöriin tästä


Paninin Buona Festa Della Mamma

Paninin menu Buona festa della Mamma juhlistaa äitienpäivää tietysti italialaisittain! Äitejä juhlitaan Paninissa neljässä eri kattauksessa klo 12:30, 13:00, 15:30 ja 16:00. Menun hinta 44€/hlö (lapset 4-11 – vuotiaat ruokailevat puoleen hintaan).

Katso äitienpäivän menu tästä
Varaa pöytä Paniniin tästä


Kruunaa äidin juhlapäivä kakulla ja kimpulla!

Tämän vuoden VoiVeljien oman leipomon äitienpäiväkakku sisältää raikasta vadelmamoussea mehevän suklaakakkupohjan päällä. Koristelun kruunaavat suklaaganache ja kauniit macarons-leivokset.

Äitienpäiväkakku (6–8 hlö) 28€
Äitienpäiväkakku (6–8 hlö) + Annina Jaala kukkakimppu 58€

Tilaukset to 5.5. klo 12 mennessä.
Nouto Tiirikkalasta la 7.5. klo 12–18.
Verkkokauppaan pääset tästä


Äitienpäivä Gräddassa

EDIT: Klo 13 kattaus on LOPPUUNVARATTU

Onko parempaa tapaa ilahduttaa äitiä kuin hyvä ruoka, uniikki miljöö ja paras mahdollinen seura? Gräddan upeassa salissa nautitaan äitienpäivänä brunssista kahdessa kattauksessa. Ensimmäinen klo 13 ja myöhempi klo 16.

Katso menut tästä
Varaa pöytä Gräddaan tästä


Ilahduta äitiä lahjakortilla

Mitä äiti voisi kaivata nyt lahjaksi? Yhteisiä hetkiä, vaihtelua arkeen, halauksia, hyvää ruokaa ja juomaa! Hanki herkullinen elämys – VoiVeljien lahjakortti. Voit ostaa lahjakortin tiettyyn ravintolaan, tai valita haluamasi summan. Nouda lahjakortit ravintolasta tai tilaa kätevästi verkkokaupasta omaan tai helposti suoraan lahjansaajan sähköpostiin.

Lahjakorttikauppaan päästä tästä


Göranin äitienpäivä

EDIT: LOPPUUNVARATTU

Merihenkinen äitienpäivä Göranissa sunnuntaina 8.5.

Katso äitienpäivän menu tästä
Varaa pöytä Göraniin tästä

« Takaisin