Voiveljien äitienpäivän menut 2020
Paninin äitienpäivämenu
Tällä viikolla pääosassa ovat äidit ja Paninin menu juhlistaa aihetta tietysti italialaisittain. Buona festa della mamma!
Menu sisältää alkuruokia, pääruoan sekä pienen makean
33 €/ hlö
Alkuruokia
Parsa-varhaisperunasalaattia (M, G)
Paahdettua varhaiskaalia ja parmesanmajoneesia (L, G)
Paahtopaistia ja piparjuurta (M, G)
Savulohisalaattia (L, G)
Foccaccia leipää (M)
Pääruoka
Bouillabaisse ja sahramimajoneesia (L, G)
Pieni makea
Passion-valkosuklaakakkua (L, G)
_____
TILAUSOHJEET
Tilaukset viimeistään to 7.5. klo 14 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. Huomioittehan, että menua on myynnissä rajattu määrä. Otamme tilauksia vastaan to 7.5. klo 14 asti tai niin kauan kuin menuja on jäljellä.
NOUTO
Lauantaina 9.5. ravintola Paninista (Linnankatu 3) klo 10-13 välisenä aikana. Kulku ravintolaan vain Linnankadun puoleisen sisäpihan kautta. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä arvion noutoajasta ja puhelinnumeron mistä tarvittaessa tavoittaa.
_____
VALMISTUSOHJEET
Alkuoruoat
Sekoita salaatit, maista, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa ja laita tarjolle.
Pääruoka
1.Laita viipaloitu paahtopaisti tarjoiluastiaan limittäin, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria sekä öljyä kiillottamaan lihan pintaa. Laita piparjuurikastike erikseen tarjolle tarjoiluastiaan.
2. Laita kalakeiton liemi ja kasvikset kattilaan ja lämmitä melkein kiehuvaksi, lisää kalat ja äyriäiset liemeen ja lämmitä vielä pari minuuttia. Lisää yrttimix ja tarjoile.
3. Nauti sahramimajoneesin kanssa.
_____
VIINIVINKIT
Kuohuviini: Pizzolato Valdobbiadene Prosecco Superiore Biologico
Valkoviini: Umani Ronchi Pecorino
Punaviini: Villa Caffaggio Chianti Classico
Jälkiruoka: Borgo Maragliano La Caliera Moscato d’Asti
E. Ekblomin äitienpäivämenu Jannen kattilasta
Toukokuun ensimmäisen viikon juhlanaiheena ovat kaikki äidit. Kattilamenu saa jatkoa ja tällä kertaa menussa on merenherkkuja! Jättiravunpyrstöjä, lohta sekä jälkimakeana herkullista kakkua mansikoilla.
ALKU
Chili marinoituja jättiravunpyrstöjä ja appelsiini-fenkolisalaattia (L, G)
PÄÄ
Savustettua lohta, parsaa, tomaattia ja basilikamajoneesia (L, G)
JÄLKI
Kakku paahdetusta valkosuklaasta ja mansikoita (L ,G)
38 € / hlö
_____
TILAUSOHJEET
Tilaukset viimeistään to 7.5. klo 14 mennessä VoiVeljien myyntipalveluun numeroon 020 741 7333 (klo 10–14) tai osoitteeseen info@voiveljet.fi. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä arvion noutoajasta ja puhelinnumeron mistä tarvittaessa tavoittaa. Huomioittehan, että menua on myynnissä rajattu määrä. Otamme tilauksia vastaan to 7.5. klo 14 asti tai niin kauan kuin menuja on jäljellä.
NOUTO
Lauantaina 9.5. ravintola E. Ekblomista klo 12-14 välisenä aikana.
_____
VALMISTUSOHJEET
Alkuoruoat
Asettele ravut ympyrään lautaselle, nosta salaatti keskelle ja koristele Mimiksen kukilla.
Pääruoka
Lämmitä uuni 200°c asteiseksi. Ota uunivuuan kansi pois ja laita vuoka uuniin n. 10 minuutiksi. Nosta lohipalat ja parsat kauniisti lautaselle ja majoneesia viereen. Koristele Deliverden basilikalla.
Jälkiruoka
Nosta kakku lautaselle, laita mansikat päälle, koristele kukilla ja basilikalla.
_____
JANNEN VIINIVINKIT
Alku ja pääruoalle: Ayala Champagne Brut Nature (tai joku muu Kuiva Champagne tai Cava)
Jälkkärille: Bersano Brachetto d’Acqui Castelgaro 2018