24 / 04 / 2019

Äidille vain paras on kyllin hyvää

Äiti on kiitoksensa ansainnut – ja mikä olisi parempi kiitos kuin hyvä ruoka. Kaikissa kuudessa VoiVeljet-ravintolassa herkutellaan äitienpäivänä sunnuntaina 12.5. Ravintolatarjonnastamme löydät varmasti sopivan paikan ja menun, olipa äitisi rennon ja letkeän meiningin tai fiinimmän tunnelman ystävä. Katso menut ravintoloiden sivuilta ja varaa pöytä.

Bruukin brunssilla alkupalapöytään katetaan mm. raikkaita salaatteja, tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä Bruukin leipiä ja croissanteja, ja pääruoaksi tarjolla on paahdettua kirjolohta tai parsarisottoa. Kokonaisuuden kruunaavat jälkiruokapöydän herkut. Katso koko menu.

Göranin runsas saaristolaispöytä kutsuu nautiskelemaan erilaisista kaloista, raikkaista salaateista ja jälkiruokapöydän makeista herkuista. Pääruoaksi tarjoillaan savustettua kirjolohta tai naudan ulkofileetä. Kattaukset klo 12 ja 14.30, hinta 35 € (4­–12-v. puoleen hintaan, lapsille myös oma buffa). Katso koko menu.

Ravintola Paninissa äiti pääsee nauttimaan runsaan italialaisen perhepäivällisen. Mamma mia! -menu sisältää mm. italialaisia leikkeleitä, pinaattiravioleja ja levypizzaa – ihania jälkiruokia unohtamatta. Päivällinen tarjoillaan jaettavina annoksina koko pöytäseurueelle. Kattaukset klo 12 ja 15, hinta 38 € (4–11-v. puoleen hintaan). Katso koko menu.

Tiirikkalassa tunnelmoidaan musabrunssin tahdissa: Vesku Saloranta ja Timo Kajamies juhlistavat brunssia korvia hivelevällä biisivalikoimallaan. Lautaselta löytyy mm. varhaisperunaa, kirjolohitartaria ja parsa-raparperisalaattia sekä tietysti oman leipomon leipiä ja croissanteja ja ihania jälkkäreitä. Kattaukset klo 12 ja 14.30, hinta 28 €. Katso koko menu.

Ravintola Smörissä tarjoillaan äitien kunniaksi neljän ruokalajin menu, jolta löytyy mm. hiillostettua siikaa, tryffelillä maustettua perunaa ja hunajanaurista sekä naudanlihatartaria. Menu kruunataan huolellisesti valituilla viineillä. Kattaus klo 14, hinta 57 €. Katso koko menu.

E. Ekblomissa äiti pääsee herkuttelemaan kolmen ruokalajin menulla. Listalta löytyy mm. härkäcarpaccio, tryffelirisottoa ja jälkkäriksi raparperitartalettia. Kattaus klo 14, hinta 42 €. Katso koko menu.

Tervetuloa herkuttelemaan VoiVeljien seurassa!

« Takaisin