13 / 06 / 2025

Smör på landet 2025

VoiVeljet tarjoaa jälleen upean tilaisuuden päästä nauttimaan ainutlaatuisesta kokemuksesta elokuussa, kun Smör avaa kolmeksi päiväksi suositun pop-up-ravintolan Sauvon Paddaisiin. Kesän kenties mielenkiintoisin ruokamatka tehdään uniikkiin miljööseen 6.–8. elokuuta 2025.

Paddaisten kartano sijaitsee Paimionlahden rannalla, noin 30 kilometrin päässä Turusta. Pääsemme tutustumaan kartanon isännän, Wilhelm Rosenlewin, opastuksella muun muassa Bengt Schalinin 1700-luvun tyyliin suunnittelemaan muotopuutarhaan, joka on nykyään kartanon puutarhan tärkein osa. Se on säilynyt yksityiskohtia myöten juuri sellaisena kuin Schalin sen suunnitteli. Lisäksi iltaan sisältyy harvinainen tilaisuus päästä Charles Bassin vuonna 1805 suunnittelemaan Orangeri-rakennukseen. Tuossa mahdollisesti Suomen vanhimmassa kasvihuoneessa pääsemme myös nauttimaan upeasta illallisesta.

Hintaan sisältyy puutarhan antimien ympärille koottu pitkä yllätysmenu, juomapaketti sekä kuljetus Turku–Paddainen–Turku. Matkaan lähdemme Smörin edestä klo 17.00 ja paluu Turkuun on noin klo 23.00.

Hinta per hlö: 290 €
Maksu etukäteen ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.

Ilmoittautumiset 1.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@smor.fi
Huomioittehan, että paikkoja on rajoitetusti. Ilmoitathan varauksen yhteydessä minä päivänä haluat osallistua pop-up-ravintolaan, henkilömäärän, puhelinnumeron, josta sinut tarvittaessa tavoittaa, sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

 

Huomioittehan, että emme valitettavasti voi toteuttaa maidotonta, sipulitonta, kananmunatonta, vähähiilihydraattista, vähäsokerista, kasvis tai vegaanista menukokonaisuutta. Tarvittaessa kysythän lisätietoa etityisruokavalioista sähköpostitse.Kiitämme ymmärryksestä.

 

smor.fi

« Takaisin
Evästeiden hallinta

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Evästeiden tiedot tallennetaan selaimeesi ja ne suorittavat toimintoja, kuten tunnistaessasi sinut, kun palaudut verkkosivustollemme ja auttaessamme tiimiämme ymmärtämään, minkä osiossa verkkosivustoa löydät mielenkiintoiseksi ja hyödylliseksi.