On niin monia tilanteita, joita haluamme juhlistaa hyvällä ruoalla. Siksi ei ole yhdentekevää, mitä tarjolle silloin katetaan. Turun seudulla toimiva VoiVeljet Catering on pitopalvelu, joka suunnittelee ja valmistaa tilaisuuteesi sopivat tarjoilut toiveidesi mukaan – aina intohimolla ja hymy huulilla. Olipa kyseessä intiimi illallinen tai tuhannen hengen megatilaisuus, kaikki tehdään aina samalla tinkimättömällä asenteella. Parhaat raaka-aineet, yksityiskohtia myöten hiotut maut ja ammattitaitoinen otteemme takaavat, että sinun juhlistasi puhutaan pitkään. Cateringin lisäksi voit tilata kauttamme kokin kotiin valmistamaan upean illallisen.
Alla näet esimerkkejä pitopalvelumme valmiista menukokonaisuuksista. Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan. VoiVeljet Catering räätälöi mielellään menut toiveitasi vastaavaksi, ja huomioimme myös erityisruokavaliot ja etukäteen ilmoitetut ruoka-ainerajoitteet.
Ota yhteyttä myynti- ja asiakaspalveluumme – suunnitellaan yhdessä tilaisuus, jonka jokainen suupala on elämys.
Toimitusehtoihimme voit tutustua täällä.
Tammi-Maaliskuu
Ceasarsalaattia ja krutonkeja L
Feta-granaattiomena-tabboulehsalaattia kvinoasta L, G
Harissa paahdettua bataattia, tahinijugurttia ja paahdettuja kikherneitä L, G
Parmankinkku-perunasalaattia L, G
Lindrothin salaattia ja passionhedelmävinaigretteä L, G
Juurileipää ja Gräddan tuorejuustoa L
Menuihin saatavilla lisäksi porkkana- tai suklaaleivos (L, G) + 4,50 €
Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan
Tammi-Maaliskuu
Soijamarinoitua kirjolohta ja wasabimajoneesia M, G
Maapähkinällä maustettua possua ja pikkelöityä retikkaa M, G
Paahdettua parsakaali-cashewpähkinäsalaattia ja seesamimajoneesia M, G
Katkarapu-nuudelisalaattia makeassa chilikastikkeessa M, G
Limemarinoitua kaalisalaattia M, G
Soijalla ja seesamilla maustettuja kurkkuja M, G
Lindrothin salaattia ja yuzuvinaigretteä M, G
***
Bao Bun
Nyhtökanalla täytetty höyrysämpylä, pikkelöityjä vihanneksia ja gochujangma-joneesia L
Menuihin saatavilla lisäksi porkkana- tai suklaaleivos (L, G) + 4,50 €
Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan
Tammi-Maaliskuu
Soijamarinoitua tofua, seesamia ja wasabimajoneesia V, G
Maapähkinällä maustettuja siitakesieniä ja retikkaa V, G
Parsakaali-cashewpähkinäsalaattia ja seesamimajoneesia V, G
Wakame-nuudelisalaattia ja makeaa chilikastiketta V, G
Limemarinoitua kaalisalaattia V, G
Soijalla ja seesamilla maustettuja kurkkuja V, G
Vihreää salaattia ja yuzuvinaigretteä V, G
***
Bao Bun
Teryakisoijalla, täytetty höyrysämpylä, pikkelöityjä vihanneksia, gochujangma-joneesia V
Menuihin saatavilla lisäksi porkkana- tai suklaaleivos (L, G) + 4,50 €
Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan
Tammi-Maaliskuu
Savukirjolohimoussea saaristolaisleivällä L
Naudan paahtopaahtopaistia, pikkelöityjä kapriksia ja piparjuurikreemiä L, G
Punajuurta, vuohenjuustomoussea ja mustaherukkaa L, G
Cesarsalaattia ja krutonkeja L
Parmankinkku-perunasalaattia L, G
Yrttipestolla maustettuja kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa L, G
Lindrothin salaattia ja tyrnivinaigretteä L, G
Juurileipää ja vaahdotettua ruskeaa voita L
***
Glaseerattua porsaankylkeä, satokauden juureksia ja pippurikastiketta L, G
Menuihin saatavilla lisäksi porkkana- tai suklaaleivos (L, G) + 4,50 €
Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan
Tammi-Maaliskuu
Caviart-moussea saaristolaisleivällä L
Marinoitua kylmäsavutofua ja tryffelikreemiä M, G
Hunajapaahdettua punajuurta, vuohenjuustoa ja mustaherukkaa L, G
Friteerattua juuriselleriä, omenaa ja saksanpähkinää M, G
Artisokka-perunasalaattia M, G
Yrttipestolla maustettuja kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa L, G
Lindrothin salaattia ja tyrnivinaigretteä M, G
Juurileipää ja vaahdotettua voita L
***
Paistettua tofua, satokauden juureksia ja ruohosipulikastiketta V, G
Menuihin saatavilla lisäksi porkkana- tai suklaaleivos (L, G) + 4,50 €
Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan
Tammi-Maaliskuu
Cesarsalaattia ja katkarapuja L
Salami-perunasalaattia L, G
Kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, basilikaa ja balsamicoa L, G
Marinoitua artisokkaa, paprikaa ja munakoisoa L, G
Lindrothin salaattia ja sitrusvinaigretteä L, G
Marinoitua fetaa ja oliiveja L, G
Juurileipää ja hummusta L
***
Paahdettua Naapurin maalaiskanaa, rapeaa pekonia, pestoperunoita ja salviakas-tiketta L, G
Menuihin saatavilla lisäksi porkkana- tai suklaaleivos (L, G) + 4,50 €
Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan
Tammi-Maaliskuu
Graavattu kirjolohitartar ruisnapilla ja tillimajoneesia L
Savukirjolohimoussea saaristolaisleivällä L
Katkarapuskagenia L, G
Naudan paahtopaistia, pikkelöityjä kapriksia ja piparjuurimajoneesia L, G
Parmankinkku-perunasalaattia L, G
Punajuurta, vuohenjuustomoussea ja mustaherukkaa L, G
Harissa paahdettua bataattia, tahinijugurttia ja kikherneitä L, G
Yrttipestolla maustettuja kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa L, G
Lindrothin salaattia ja passionhedelmävinaigretteä L, G
Juurileipää ja saaristolaislimppua sekä vaahdotettua ruskeaa voita L
***
Pitkään haudutettua härkää, satokauden juureksia ja tummaa pippurikastiketta L, G
Menuihin saatavilla lisäksi porkkana- tai suklaaleivos (L, G) + 4,50 €
Menujen minimilaskutus on 20 hengen mukaan
COCKTAIL-PALAT 3.50 €/KPL
Manchego-juustoa ja limehunajaa L, G
Savukirjolohimoussea saaristolaisleivällä L
Mätimoussea saaristolaisleivällä L
Tomaattipesto-mozzarella-bruschetta L
Punajuurihummusta ja paahdettuja kikherneitä ruisnapilla Veg
Kukkakaaliskagenia saaristolaisleivällä Veg
Savustettua tofua ja ruohosipulikreemiä ja siemennäkkileivällä Veg
COCKTAIL-PALAT 4.50 €/KPL
Kirjolohipastramia, seesamia ja soijamajoneesia L, G
Sokerisuolattua kirjolohta, pikkelöityä kurkkua, tillimajoneesia siemennäkkileivällä L,G
Katkarapuskagen-tuulihattu L
Härkätartaria ja tryffelimajoneesia kuminakkileivällä L
Katkarapuchevicheä ja avokadokreemiä L, G
Savuporomoussea saaristolaisleivällä L
MAKEAT COCKTAIL-PALAT 3.50 €/KPL
Suklaaleivos L, G
Porkkanaleivos L, G
Puolukkaleivos Veg
Minimilaskutus 20 palaa/laatu
Pitkään cocktailtilaisuuteen suositellaan valittavaksi yleensä noin 4–6 erilaista suolaista ja 1–2 makeaa palaa. Suolaisia cocktailpaloja 2 palaa/laatu/hlö.
Lyhyempään ns. minglaustilaisuuteen (noin 1–1,5 h) suositellaan valittavaksi yleensä noin 3 erilaista cocktailpalaa omien mieltymysten mukaan.
Tarjoiluhenkilökunta kauttamme arkisin 45 €/h/tarjoilija klo 24 asti ja klo 24 jälkeen sekä pyhäpäivinä 67 €/h/tarjoilija. Minimiveloitus henkilökunnasta on 4 h. Ylimenevät tunnit laskutetaan toteutuneen mukaan.
Kangaspöytäliinat 2,50 €/hlö (ei pyöreälle pöydälle)
Kangasservietti 1 €/hlö
Astiat hinta/kpl
Ruokalautanen 0,9 €
Viinilasit 0,7 €
Kuohuviinilasi 0,7 €
Vesilasi 0,7 €
Grogilasi 0,7 €
Aromilasi 0,7 €
Kahvisetti 1,6 €
Aterimet 0,8 €/ pari
Keittolusikka 0,4 €
Vesikannut 1,5 €
Sokerikko 1,5 €
Kermakko 1,5 €
+ Kuljetus ja nouto astioille alk. 120 € (10km säteellä Turun keskustasta)
Ruokien toimituksen hinta Turun kaupunkialueella (10 km säteellä):
Ruokien toimitus 70 € ( ei sisällä esillepanoa)
Tarjoiluastioiden nouto 70 €
Turun ympäristökunnat sovitaan tapauskohtaisesti.