20 / 11 / 2024
Glögikahvila 5.–8.12.
Ravintola Göran avaa joulukuun alussa ensimmäistä kertaa pop-up Glögikahvilan Suomen Joutsenen kannelle ja salonkiin
Forum Marinumin piha-alueelta löytyviä valotaideteoksia ja talvisia maisemia pääsee nyt ihastelemaan poikkeuksellisen upeassa miljöössä, kun Suomen Joutsenen Kapteenin salongin aulaan sekä kannelle avautuu Valon polun ajaksi tunnelmallinen Glögikahvila. Purjelaivalla voi nauttia talvisia kahvilaherkkuja sekä juomatuotteita, kuten glögiä, kaakaota, viinejä ja kuplivia koko tapahtuman ajan 5.–8.12. klo 17–22.
Huomioithan, että Suomen Joutsenella on nastakenkäkielto.
Suomen Joutsenen Pop-up Glögikahvilan aukioloajat
To 5.12. – su 8.12. Suomen Joutsenen Glögikahvila palvelee tapahtuman ajan päivittäin kello 17-22.
Valon polku to 5.12.–su 8.12.2024
Forum Marinumin piha-alueella on nähtävissä kaksi teosta, SISU-kollektiivin Rokko ja Michel Sukin Step into the Light.
Göran
To 5.12.
Göranin kahvila palvelee kello 11–17, kotiruokalounas tarjolla kello 11-15, Göran sulkeutuu poikkeuksellisesti jo kello 17 yksityistilaisuuden vuoksi
Pe 6.12. Göranin kahvila palvelee kello 11–22, keittiöstä saatavilla Göranin kalakeittoa (myös kasvisversio) kello 12–21. Ravintolassamme pääset ihailemaan Linnanjuhlia valkokankaalta
La 7.12. – su 8.12. Göranin kahvila palvelee kello 11–22, joululounas tarjolla kello 12-16 sekä keittiöstä saatavilla Göranin kalakeittoa (myös kasvisversio) kello 12–21
Forum Marinum
To 5.12. – su 8.12. Museo on avoinna normaalisti klo 18 saakka. Näyttelyissä ja piha-alueella on tonttubongausta
Pe 6.12. Itsenäisyyspäivänä museossa järjestetään opastuksia Mannerheimin ristin ritareista klo 11, klo 12 ja klo 14
Tapahtumalla haluamme vahvistaa Forum Marinumin merellistä korttelia ympärivuotisesti kiinnostavana kohteena sekä Turkua kehittyvänä ruokakapunkina. Suomen Joutsenen Glögikahvila on kehittämiskokeilu, jossa koetaan ensimmäistä kertaa uudenlainen talvikauden ravintolakonsepti museolaivalla.
Suomen Joutsenen Glögikahvila on yksi Turkun kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettavista Ruokakaupungin kokeiluista.
« Takaisin