27 / 03 / 2025

Pääsiäinen 2025

Pääsiäinen on parhaimmillaan herkuttelun ja yhdessäolon aikaa! Voiveljien ravintolat tarjoavat erityisiä pääsiäisherkkuja, jotka tuovat juhlallisen tunnelman pitkään viikonloppuun. Ravintoloiden menuissa on raikkaita ja moderneja vaihtoehtoja, jotka yllättävät ja ilahduttavat niin uusia kuin perinteisiä makuja arvostavia.

Katso alta tämän vuoden menut ja tee pikapikaa pöytävaraus!

 


 

GRÄDDAN PÄÄSIÄISBRUNSSI

Sunnuntaina 20.4. klo 12-15 (16.30)
44€

Appelsiinimehua M, G               
Omenamehua M, G               
Mango-appelsiinismoothie L, G                    
Croisantteja ja talon leipää L            
Hummusta, Gräddan tuorejuustoa ja tsatsikia L, G      
Caesarsalaattia (sis.anjovista) L, G   
Perunamunakasta ja aiolia M, G           
Mummonkurkkuja ja pikkelöityä punasipulia M, G
Yrttipestolla marinoituja kirsikkatomaatteja L, G                 
Paahdettua bataattia, lehtikaalia ja fetaa L, G        
Parsa-perunasalaattia M, G              
Naudan paahtopaistia, pikkelöityjä sinapinsiemeniä ja tryffelimajoneesia M, G   
Sitruunagraavattua kirjolohta ja tillimajoneesia M, G       

Pitkään haudutettua karitsanniskaa punaviinikastikkeessa ja kermaperunoita L, G
Mozzarellalla ja linsseillä täytettyjä portobellosieniä ja sitruunajugurttia L, G 

Paistettua aprikoosijuustokakkua L, G     
Suklaabrownie L, G
Sitruunapannacottaa L, G       
Konvehteja L, G

 

Tee pöytävaraus Gräddaan tästä

 


 

PÄÄSIÄINEN GÖRANISSA

La 19.4. klo 11-16
Su 20.4. klo 11-16
45€
Lapset: 4-12-vuotiaat -50 %, alle 4-vuotiaat veloituksetta

Pääsiäisen saaristolaismenu katetaan pääsiäislauantaina ja -sunnuntaina klo 12 – 16, ravintola on avoinna klo 17 saakka. Göran on suljettuna pe 18.4. ja ma 21.4.

 

MENU 19.4. & 20.4.

Alkuruokapöydässä
Valikoima sillejä ja silakoita M,G
Savumuikkuja ja fenkolia M,G
Länsirannikon salaattia L,G
Kylmäsavulohimoussea kananmunalla L,G
Graavikirjolohta, suolasitruunamajoneesia ja pikkelöityä kurkkua M,G
Palvilammaskreemiä ja maalahdenlimppua L

Lindothin puutarhan vihreitä ja passionvinegretteä M,G,VEG
Parsaa ja vihreitä papuja seesamidressingillä M,G,VEG
Kahden kaalin tabbouleh M,VEG
Meloni-mozzarellasalaatti L,G
Perunasalaattia L,G
Marinoituja kevätvihanneksia M,G,VEG

Parsa-vuohenjuustopiirakkaa L
Göranin leipää ja levitettä L (saatavilla G)

Pääruokapöydässä
Karitsan paahtopaistia, tummaa suolasitruunakastiketta, valkosipuliperunagratiinia ja kevätvihanneksia L,G

Kasvispääruoka keittiöstä pyydettäessä
Parsarisottoa, mascarponea ja paahdettua pähkinää L,G (saatavilla myös vegaanisena)

Jälkiruokapöydässä
Sitruunapalat L,G
Rahkapiirakkaa L,G
Jogurttipannacottaa ja passionhedelmää L,G
Mämmimoussea
Makeisia

 

Tee pöytävaraus Göraniin tästä

 


 

Tiirikkalan PÄÄSIÄISBRUNSSI

Sunnuntaina 20.4.
kattaukset klo 11 ja 13
35€
15€ lapset 4-12v


Lautasella
Sokerisuolattua kirjolohta (M, G)
Ruohosipulimunia ja mätiä (M, G)
Paahdettuja juureksia ja minttuhummusta (Veg, G)
Karitsaa ja gremolataa (M, G)
Grillattua parsaa ja tryffelimajoneesia (L, G)
Juustoista uunimunakasta (L, G)
Manchegoa ja omena-sitruunahilloa (L, G)

Vihersalaattia, kurkkua ja kirsikkatomaattia (Veg, G)
Turkkilaista jogurttia ja siemengranolaa (L, G)

Lisäksi oman leipomon tuoreleipäkori, jossa minicroisantteja, sämpylöitä ja saaristolaisleipää sekä vaahdotettua voita ja hilloa

 

Kasvislautasella
Savuchilimakkaraa (Veg, G)
Ruohosipulimunia ja caviartia (M, G)
Paahdettuja juureksia ja minttuhummusta (Veg, G)
Halloumia ja gremolataa (L, G)
Grillattua parsaa ja tryffelimajoneesia (L, G)
Juustoista uunimunakasta (L, G)
Manchegoa ja omena-sitruunahilloa (L, G)

Vihersalaattia, kurkkua ja kirsikkatomaattia (Veg, G)
Turkkilaista jogurttia ja siemengranolaa (L, G)

Lisäksi oman leipomon tuoreleipäkori, jossa minicroisantteja, sämpylöitä ja saaristolaisleipää sekä vaahdotettua voita ja hillo

 


 

Smörin pääsiäinen

Smör on avoinna normaalisti perjantaina 18.4. ja lauantaina 19.4.
Katsothan menun tästä
Pöytävarauksen voit tehdä Smöriin tästä

 


 

Paninin pääsiäinen

Ravintola Panini on suljettuna perjantaina 18.4. sekä maanantaina 21.4, mutta lauantaina 19.4. pääset nauttimaan Paninin italialaisista herkuista normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Katsothan menun tästä
Pöytävarauksen voit tehdä Paniniin tästä

 


 

Ekblomin pääsiäinen

Ravintola Ekblom on avoinna normaalisti perjantaina 18.4. ja lauantaina 19.4.

Katsothan menun tästä
Pöytävarauksen voit tehdä Paniniin tästä

« Takaisin
Evästeiden hallinta

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Evästeiden tiedot tallennetaan selaimeesi ja ne suorittavat toimintoja, kuten tunnistaessasi sinut, kun palaudut verkkosivustollemme ja auttaessamme tiimiämme ymmärtämään, minkä osiossa verkkosivustoa löydät mielenkiintoiseksi ja hyödylliseksi.