Pääsiäinen on parhaimmillaan herkuttelun ja yhdessäolon aikaa! Voiveljien ravintolat tarjoavat erityisiä pääsiäisherkkuja, jotka tuovat juhlallisen tunnelman pitkään viikonloppuun. Ravintoloiden menuissa on raikkaita ja moderneja vaihtoehtoja, jotka yllättävät ja ilahduttavat niin uusia kuin perinteisiä makuja arvostavia.
Katso alta tämän vuoden menut ja tee pikapikaa pöytävaraus!
Sunnuntaina 20.4. klo 12-15 (16.30)
44€
Appelsiinimehua M, G
Omenamehua M, G
Mango-appelsiinismoothie L, G
Croisantteja ja talon leipää L
Hummusta, Gräddan tuorejuustoa ja tsatsikia L, G
Caesarsalaattia (sis.anjovista) L, G
Perunamunakasta ja aiolia M, G
Mummonkurkkuja ja pikkelöityä punasipulia M, G
Yrttipestolla marinoituja kirsikkatomaatteja L, G
Paahdettua bataattia, lehtikaalia ja fetaa L, G
Parsa-perunasalaattia M, G
Naudan paahtopaistia, pikkelöityjä sinapinsiemeniä ja tryffelimajoneesia M, G
Sitruunagraavattua kirjolohta ja tillimajoneesia M, G
Pitkään haudutettua karitsanniskaa punaviinikastikkeessa ja kermaperunoita L, G
Mozzarellalla ja linsseillä täytettyjä portobellosieniä ja sitruunajugurttia L, G
Paistettua aprikoosijuustokakkua L, G
Suklaabrownie L, G
Sitruunapannacottaa L, G
Konvehteja L, G
Tee pöytävaraus Gräddaan tästä
La 19.4. klo 11-16
Su 20.4. klo 11-16
45€
Lapset: 4-12-vuotiaat -50 %, alle 4-vuotiaat veloituksetta
Pääsiäisen saaristolaismenu katetaan pääsiäislauantaina ja -sunnuntaina klo 12 – 16, ravintola on avoinna klo 17 saakka. Göran on suljettuna pe 18.4. ja ma 21.4.
MENU 19.4. & 20.4.
Alkuruokapöydässä
Valikoima sillejä ja silakoita M,G
Savumuikkuja ja fenkolia M,G
Länsirannikon salaattia L,G
Kylmäsavulohimoussea kananmunalla L,G
Graavikirjolohta, suolasitruunamajoneesia ja pikkelöityä kurkkua M,G
Palvilammaskreemiä ja maalahdenlimppua L
Lindothin puutarhan vihreitä ja passionvinegretteä M,G,VEG
Parsaa ja vihreitä papuja seesamidressingillä M,G,VEG
Kahden kaalin tabbouleh M,VEG
Meloni-mozzarellasalaatti L,G
Perunasalaattia L,G
Marinoituja kevätvihanneksia M,G,VEG
Parsa-vuohenjuustopiirakkaa L
Göranin leipää ja levitettä L (saatavilla G)
Pääruokapöydässä
Karitsan paahtopaistia, tummaa suolasitruunakastiketta, valkosipuliperunagratiinia ja kevätvihanneksia L,G
Kasvispääruoka keittiöstä pyydettäessä
Parsarisottoa, mascarponea ja paahdettua pähkinää L,G (saatavilla myös vegaanisena)
Jälkiruokapöydässä
Sitruunapalat L,G
Rahkapiirakkaa L,G
Jogurttipannacottaa ja passionhedelmää L,G
Mämmimoussea
Makeisia
Tee pöytävaraus Göraniin tästä
Sunnuntaina 20.4.
kattaukset klo 11 ja 13
35€
15€ lapset 4-12v
Lautasella
Sokerisuolattua kirjolohta (M, G)
Ruohosipulimunia ja mätiä (M, G)
Paahdettuja juureksia ja minttuhummusta (Veg, G)
Karitsaa ja gremolataa (M, G)
Grillattua parsaa ja tryffelimajoneesia (L, G)
Juustoista uunimunakasta (L, G)
Manchegoa ja omena-sitruunahilloa (L, G)
Vihersalaattia, kurkkua ja kirsikkatomaattia (Veg, G)
Turkkilaista jogurttia ja siemengranolaa (L, G)
Lisäksi oman leipomon tuoreleipäkori, jossa minicroisantteja, sämpylöitä ja saaristolaisleipää sekä vaahdotettua voita ja hilloa
Kasvislautasella
Savuchilimakkaraa (Veg, G)
Ruohosipulimunia ja caviartia (M, G)
Paahdettuja juureksia ja minttuhummusta (Veg, G)
Halloumia ja gremolataa (L, G)
Grillattua parsaa ja tryffelimajoneesia (L, G)
Juustoista uunimunakasta (L, G)
Manchegoa ja omena-sitruunahilloa (L, G)
Vihersalaattia, kurkkua ja kirsikkatomaattia (Veg, G)
Turkkilaista jogurttia ja siemengranolaa (L, G)
Lisäksi oman leipomon tuoreleipäkori, jossa minicroisantteja, sämpylöitä ja saaristolaisleipää sekä vaahdotettua voita ja hillo
Smör on avoinna normaalisti perjantaina 18.4. ja lauantaina 19.4.
Katsothan menun tästä
Pöytävarauksen voit tehdä Smöriin tästä
Ravintola Panini on suljettuna perjantaina 18.4. sekä maanantaina 21.4, mutta lauantaina 19.4. pääset nauttimaan Paninin italialaisista herkuista normaalien aukioloaikojen mukaisesti.
Katsothan menun tästä
Pöytävarauksen voit tehdä Paniniin tästä
Ravintola Ekblom on avoinna normaalisti perjantaina 18.4. ja lauantaina 19.4.
Katsothan menun tästä
Pöytävarauksen voit tehdä Paniniin tästä