Ajankohtaista

SAVE THE DATE: Voillà 6.–8.10.2023

Tämän vuoden Voillà-ruokatapahtuman ajankohta on nyt julkistettu!

Lue lisää »

Smör på landet 2023

VoiVeljet tarjoaa upean tilaisuuden päästä nauttimaan ainutlaatuisesta kokemuksesta elokuussa, kun Smör avaa kolmeksi päiväksi pop-up -ravintolan Sauvon Paddaisiin…

Lue lisää »

The MICHELIN Guide 2023 is out!

Maailman arvostetuin ravintola-alan tunnustusjärjestelmä The Michelin Guide järjesti vuoden 2023 palkintoseremoniansa…

Lue lisää »

Mikko Pakola Bocuse d´Or Suomen karsinnoissa

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d´Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan.

Lue lisää »

La Costa Bar 2023

VoiVeljet siirtää viime kesän Etelä-Eurooppalaisen terassikonseptin La Costa Barin Kirkkopuiston terassille ja tarjoaa asiakkaille…

Lue lisää »

Tiirikkalan vappukassi 2023

Namm! Vappuna herkutellaan Tiirikkalan oman leipomon, hapanjuureen tehdyllä raparperi-mansikkasimalla ja rinkelimunkeilla!

Lue lisää »

Smörin vappu 2023

Smörissä tarjoillaan vappuaattona 30.4. Signaturemenua sekä Sesonkimenua…

Lue lisää »

Ekblomin vappumenu

Vappuaattoa juhlitaan 30.4. Ekblomissa neljän ruokalajin menun merkeissä…

Lue lisää »
Evästeiden hallinta

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Evästeiden tiedot tallennetaan selaimeesi ja ne suorittavat toimintoja, kuten tunnistaessasi sinut, kun palaudut verkkosivustollemme ja auttaessamme tiimiämme ymmärtämään, minkä osiossa verkkosivustoa löydät mielenkiintoiseksi ja hyödylliseksi.